Xooon

Xooon

De unieke collectie van XOOON wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen. Binnen de collectie vind je banken, fauteuils, stoelen, tafels, kasten en complete woonprogramma's.

1-12 van 189
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 189
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

XOOON

XOOON gelooft dat je het meest gelukkig bent met een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Hoe kan je dat beter doen dan met de verrassende designmeubelen van dit merk. In de eigenzinnige, opvallende en kleurrijke meubels van XOOON zie je de laatste trends terug. Met de meubels van XOOON kun je je complete interieur inrichtten. Of je nu op zoek bent naar comfortabele eetstoelen of een boekenkast, of ga je voor een bijzettafel of hoekbank, XOOON heeft het allemaal.

 

XOOON (hoek)banken, fauteuils en stoelen

XOOON beschikt over een ruim aanbod zitmeubelen waarbij je keuze hebt uit verschillende modellen en afmetingen, diverse soorten bekleding in uitéén lopende kleuren. De meeste fauteuils, eetstoelen, armstoelen en banken van XOOON zijn verkrijgbaar in stof, leder of microleder.

 

Meubelen XOOON

Binnen de woonprogramma’s van XOOON zijn er meerdere soorten tafels en kasten te verkrijgen in verschillende houtsoorten en materialen. Ook heb je bij de meeste eettafels en kasten keuze in verschillende opstellingen, formaten en modellen. Gaat je voorkeur naar eenheid kies dan voor verschillende meubelen uit één programma. Houd je meer van een speels interieur combineer dan tafels en kasten uit verschillende collecties met elkaar.   

 

Wil je meer weten over het merk XOOON? Bekijk dan hier onze merkenpagina van XOOON.

 

Kom snel langs in een van onze winkels op de woonboulevard in Sliedrecht of Utrecht en bekijk de collectie in onze showrooms op de speciale afdelingen van XOOON.