XOOON

Sfeerbeelden XOOON bij Hartog Wonen

XOOON BANKEN EN MEUBELEN

In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht vind je de banken, stoelen, tafels en woonprogramma’s van XOOON. Deze unieke collectie wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen. Het team van enthousiaste XOOON medewerkers brengt al sinds 2011 een verrassende reeks aan designmeubelen.

De meubelen van XOOON zijn ontworpen volgens de laatste trends, vervaardigd in de nieuwste kleuren en materialen en hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het creatieve ontwerpteam van XOOON laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Ze ontwikkelen alle meubelen in de eigen designstudio en daarna worden ze op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt.

XOOON HOEKBANKEN EN BANKEN

Een hoekbank is een wat grotere bank, waar je uitgebreid met het gehele gezin kan zitten of heerlijk op kunt loungen. Xooon heeft een groot aanbod van stoffen en lederen (hoek)banken waarbij je keuze hebt uit verschillende hippe modellen. De hoekbanken bestaan vaak uit verschillende elementen waardoor je de vorm kunt kiezen die past bij jouw woonwens, zoals een L-vorm of U-vorm. De banken zijn verkrijgbaar in diverse opstellingen, zoals een 2 zitsbank, 2,5 zitsbank en 3 zitsbank.

XOOON STOELEN

Het grote assortiment XOOON-stoelen bestaat uit eetkamerstoelen, fauteuils, barstoelen en barkrukken, waarbij je de keuze hebt uit diverse modellen, afmetingen, trendy kleuren en materialen. Bij XOOON combineren ze graag RVS met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

XOOON TAFELS

Binnen deze collectie zijn er meerdere soorten tafels te vinden, namelijk eetkamertafels, salontafels en bijzettafels. Ze werken graag met pure houtsoorten en hoogglans gelakte materialen worden gecombineerd met modieuze kleuren.

XOOON WOONPROGRAMMA’S

De een houdt van een speelse inrichting met losse meubelstukken, terwijl de ander liever meubelen heeft uit eenzelfde serie. XOOON heeft diverse woonprogramma’s die bestaan uit onder andere in dezelfde stijl ontworpen tv-dressoirs, dressoirs, hangkasten, highboards en wandkasten.

Nieuwe look met een bank, kast, tafel of fauteuil van Xooon?

Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je een opvallende, tafel? Kom naar onze winkel in Sliedrecht en Utrecht om de collectie van XOOON te zien, voelen en ervaren!