Tafellampen

Tafellampen

Een hoekje wat extra verlichting of ergens sfeer aanbrengen, doe je met een tafellamp. Deze lampen hebben we in diverse stijlen in onze showrooms staan.
1-12 van 66
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 66
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TAFELLAMPEN PRAKTISCH EN SFEERVOL

Tafellampen worden vooral gebruikt om bepaalde meubels en ruimtes wat extra licht te geven. Een tafellamp is daarom ook meer dan alleen een accessoire. Het brengt sfeer en leent zich prima als accentverlichting. Hij kan gebruikt worden op een bureau als extra licht voor bij het werken of als lamp die net iets meer sfeer brengt op een donkere avond. Ook kan deze prima dienen als leeslampje voor op de bijzettafel naast een stoel of fauteuil.

TAFELLAMP VOOR DE SLAAPKAMER

Een tafellamp kan ook op een nachtkastje geplaatst worden, of als extra verlichting in een gang. Zo heb je ’s avonds in bed genoeg licht om nog even je favoriete boek te lezen voor het slapen gaan en kan je ’s nachts zonder probleem je weg vinden door het huis.

Zoals je ziet kunnen tafellampen eigenlijk overal voor dienen en zijn ze in huis multifunctioneel te gebruiken. Bekijk ons assortiment tafellampen en kies de lamp die het beste past in jouw huis. We hebben lampen in verschillende kleuren en vormen die passen in een industrieel, landelijk of moderne interieurstijl.