Lampen

Lampen

Het is niet alleen de lamp die je uitkiest, maar ook de verlichting die een lamp kan geven. Bepaal eerst de plek die verlicht moet worden en kijk dan welke lamp daar het beste bij past! Door de ruime collectie aan trendy verlichting zoals vloerlampen, hanglampen en tafellampen moet dat bij Hartog Wonen zeker lukken.

1-12 van 197
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 197
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LAMPEN

De juiste verlichting is erg bepalende voor de sfeer in je huis. Voor elke kamer is er dan ook de perfecte lamp. Kijk goed naar het effect dat je wilt bereiken en kies dan het soort dat daar het beste bij past: dit kan een vloerlamp, hanglamp of tafellamp zijn. Naast het functionele deel is het natuurlijk ook van belang dat de lamp matcht met je interieur. Ons aanbod gaat van modern tot klassiek en industrieel tot landelijk. Je kan bij ons dus alle kanten op!

Hanglampen

Een hanglamp zorgt voor geconcentreerd licht op een bepaalde plek en is daardoor de ideale lamp voor boven de eetkamertafel. Lampen die de laatste jaren erg populair zijn, zijn de moderne en industriële lampen. Glas en metaal zijn materialen die veel gebruikt worden. Ook de strakke lijnen en vormen zijn identiek aan deze stijlen.

Vloerlampen

Staande lampen zijn niet alleen erg functioneel, maar creëren ook warmte en sfeer in huis. Plaats de vloerlampen bijvoorbeeld in donkere hoeken in huis of in een slaapkamer. Zo heb je niet alleen licht, maar ook stijl! Wij hebben een groot assortiment vloerlampen in veel verschillende maten, soorten en stijlen. Ben je een fan van een industriële, landelijke of moderne stijl? Wij hebben de lamp die past bij jouw interieur!

Tafellampen

Naast hanglampen en vloerlampen hebben wij ook tafellampen in ons assortiment. Tafellampen kunnen ideaal functioneren als bureaulampje of leeslamp. Het praktische aan een tafellamp is dat je hem eenvoudig kunt verplaatsen en op verschillende plekken neer kan zetten. Als je extra licht wilt op bijvoorbeeld een dressoir, bijzettafel, bureau of nachtkastje is dit makkelijk te realiseren met een tafellamp.