Maak kennis met COCO maison en leer alles over dit merk hieronder. Wil je meteen naar de collectie? Klik dan hier. COCO maison volgt de nieuwste interieurtrends op de voet en verrast telkens opnieuw. Ontdek jouw eigen stijl in de uitgebreide collectie, die voortdurend aan het veranderen is. Bij COCO maison vind je altijd een uniek item.

Accessoires zijn de perfecte finishing touch voor elke inrichting, waardoor het interieur compleet wordt. Ze zijn fantastische middelen om je interieur snel en betaalbaar een compleet nieuwe uitstraling te geven. COCO Maison biedt trendy opties die geschikt zijn voor diverse woonstijlen.

Ontdek de stijlen van Coco maison:

Relaxing hour

Soms heb je een moment voor jezelf nodig om te ontsnappen aan de drukte in het dagelijkse leven. De collectie Relaxing hour bestaat uit accessoires in zachte kleuren en elegante vormen. Zo kan jij de perfecte sfeer creëren waarin 'me time' het hoogste goed is.

Zachte en aaibare materialen staat centraal in deze collectie. Stel je voor dat je jezelf terugtrekt in een heerlijk zachte fauteuil of poef, omringd door aaibare kussens. Laat de stress van de dag achter je en omarm de sereniteit met deze feelgood-collectie. Deze zorgvuldig samengestelde collectie zorgt gegarandeerd voor een rustgevend en harmonieus interieur. Bij Relaxing Hour vind je naast de vele zachte materialen ook koele materialen zoals natuursteen en goud, die een gevoel van luxe uitstralen.

Castle classic

Wanneer je een kasteel binnen stapt ervaar je direct een serene rust. Een gevoel dat opgeroepen wordt door duurzame materialen als hout en steen, ingetogen kleuren en een sobere inrichting. Voor een tijdloos en chic interieur biedt zo’n kasteel heel wat inspiratie, dit is volledig terug te zien in de collectie Castle Classic.

In deze collectie zien we historische ontwerpen met een moderne twist. Denk aan tulpenvazen geïnspireerd op de 17e eeuw, eeuwenoude aardewerken potten en schalen, en kandelaars die hun oorsprong vinden in de tijd vóór de middeleeuwen. Door het gebruik van nieuwe vormen, kleuren en materialen integreren deze klassieke woonaccessoires naadloos in een eigentijds interieur.

Wabi sabi

Met de opkomst van social media wil iedereen zich van zijn beste kant laten zien. Dankzij tools zoals Photoshop kunnen we dingen mooier presenteren dan ze werkelijk zijn. Echter, ware schoonheid schuilt vaak in het echte en onvolmaakte. Als krachtige tegentrend omarmt Wabi Sabi juist alles wat natuurlijk, minder gepolijst en daardoor verrassend en spannend is.

Wabi Sabi is een relatief nieuwe trend in de interieurwereld, maar als Japanse filosofie bestaat het al eeuwen. In woninginrichting zie je dan ook diverse Japanse invloeden terug, zoals sterke contrasten tussen zwart en wit, natuurlijke materialen en patronen. Met deze trend creëer je een oase aan rust in het interieur.

Desert dreams

De collectie Desert dreams is geïnspireerd door de woestijn, met kleuren als zand, terra en dieporanje, en de contrasten tussen vloeiende lijnen en juist ‘stenige’ vormen. Stuk voor stuk creëren deze mooie woonaccessoires een warme sfeer in huis.

Helemaal passend bij deze trend is tafellamp Freya en Marit. De vloeiende vorm en zanderige structuur van de voet, gecombineerd met een strakke, ronde kap in oranjerood of warm wit. Met deze lampen tover je zelfs het donkerste hoekje in huis om tot een sfeervolle plek! In hetzelfde kleuren thema zijn er ook kussens en schilderijen toegevoegd. Deze producten hebben een herkenbare spannend lijnenspel in de kleuren: zand, zwart en vanzelfsprekend terra.

Café latte

Wat is er nu heerlijker dan 's ochtends rustig ontwaken met een vers kopje koffie? Het is een moment voor jezelf, om langzaam op te starten en jezelf voor te bereiden op de nieuwe dag. De collectie collectie Caffè Latte sluit perfect aan bij die serene sfeer, met prachtige accessoires in alle tinten van de koffiekaart!

Van donker en sterk tot licht en romig, elke koffiesoort heeft een bepaalde kleur. Al die kleurnuances zie je terug in de Caffè Latte collectie. En ton sur ton kun je ze allemaal perfect combineren! De accessoires in deze collectie hebben een bepaalde gelaagdheid door het gebruik van verschillende texturen. Zo krijgt elk object optisch meer diepte en springt het ondanks de bescheiden kleuren toch in het oog.

Wil je de woondecoratie van COCO maison zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze twee winkels, of ontdek de nieuwste COCO maison collectie hier. In de winkels staan onze deskundige medewerkers en interieurstyliste klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte accessoires voor jouw interieur.