Silvana

Silvana

Silvana heeft een assortiment uitstekende nek ondersteunende hoofdkussens. Silvana Support bestaat uit zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Zo is er voor iedereen een Silvana Support!

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HARTOG SLAPEN: SILVANA

Het merk Silvana

Begin je dag uitgerust door het slaapcomfort van de hoofdkussens en dekbedden van het merk Silvana! Goed slapen is belangrijk en daarom bestaat de collectie van het merk Silvana uit verschillende hoogwaardige hoofdkussens en dekbedden, die iedereen de meest comfortabele nachtrust bieden.

Silvana heeft voor elke slaappositie een passend hoofdkussen, of je nu een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent. De Silvana kussens hebben een unieke vorm die je nek en hoofd optimaal ondersteunen tijdens het slapen.

Door het gebruik van katoen in de hoofdkussens, ademen de Silvana kussens goed. Daarnaast hebben de kussens van Silvana een Sanitized behandeling ondergaan, waardoor deze hygiënisch schoon zijn. Hierdoor sta je ’s ochtends niet alleen uitgeslapen, maar ook nog eens fris op!

Soorten Silvana hoofdkussens

De Silvana kussens zijn verkrijgbaar in 6 varianten met een verschillende stevigheid. De verschillende diktes van de hoofdkussens zijn te herkennen aan de kleuren: rood, oranje, paars, blauw, geel en groen op de kussens. Bij Hartog Wonen vind je al deze verschillende varianten van de Silvana hoofdkussens. 

Welk Silvana hoofdkussen past bij jou?

Om erachter te komen welk hoofdkussen van het merk Silvana bij jou past, kun je kijken naar je welk postuur en soort matras je hebt. Wanneer je zelf klein bent en je een zacht matras hebt, is een zacht Silvana hoofdkussen het beste voor jou. Je kunt dan nog kiezen uit een zacht (oranje) kussen of een extra zacht (rood) kussen. Als je zelf juist wat langer bent en je thuis een hard matras hebt, is een harder kussen de beste optie voor jou. Ook dan kun je nog kiezen uit een stevig (geel) kussen of een extra stevig (groen) Silvana kussen. Herken jij je niet in één van de bovenste omschrijvingen? Dan is er ook nog een middenweg en past een beetje zacht (paars) kussen of een beetje stevig (blauw) kussen het beste bij jou.

Soorten Silvana dekbedden

Om tot een goede nachtrust te komen, heb je een dekbed nodig dat warm genoeg is, goed ventileert en prettig aanvoelt. De diverse dekbedden van Silvana voldoen hier allemaal aan. Toch hebben ze elk hun eigen kenmerken.

Heb je het snel warm? Kies dan voor een extra licht dekbed van katoen of gevuld met dons. Liever een wat warmer dekbed? Ga dan voor een Silvana dekbed met gerecyclede synthetische vezels.

De verschillende dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten: van extra koel tot extra warm. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle bekende formaten, waaronder een eenpersoons-, een twijfelaar en tweepersoonsdekbed.