Silvana Support Emerald

SKU
2042 017 02
€ 119,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. 

  • Gratis zelf ophalen
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

De bovenvakken van de Emerald zijn gevuld met zachte en hoogwaardig synthetische vezelbolletjes: Comforel Supreme®. De vezelbolletjes laten zich gemakkelijk opschudden en de vulling is gemakkelijk te doseren door middel van de ritssluiting.

De buitenzijde van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald (excl. de neksteun) is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
2042 017 02
Kleur
Paars
Merk
Silvana
Lengte/Diepte
ca. 60 cm cm
Breedte
ca. 70 cm cm