Silvana Support Grenat

SKU
2042 017 00
€ 119,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

De zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie is de Silvana Support Grenat. Dit kussen is met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Ook is kussen Grenat het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels. 

  • Gratis zelf ophalen
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

De bovenvakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De vulling is door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen eenvoudig te doseren.

De buitenzijde van het kussen is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Dit maakt het kussen huisstofmijtwerend en hierdoor is het geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Silvana Grenat is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana Support Grenat (excl. de neksteun) is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen wel eerst de neksteun.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
2042 017 00
Kleur
Rood
Merk
Silvana
Lengte/Diepte
ca. 60 cm cm
Breedte
ca. 70 cm cm