Silvana Support Fluorine

SKU
2042 017 03
€ 119,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

De Silvana Support Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

  • Gratis zelf ophalen
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. De vulling kan door middel van een ritssluiting naar eigen wens gedoseerd worden.

De buitenzijde van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Fluorine is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
2042 017 03
Kleur
Blauw
Merk
Silvana
Lengte/Diepte
ca. 60 cm cm
Breedte
ca. 70 cm cm