Silvana Support Cristal

SKU
2042 017 04
€ 119,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

De Silvana Support Cristal is het op één na stevigste kussen uit de Silvana Support collectie. Deze variant is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. 

  • Gratis zelf ophalen
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

De Cristal is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met Comforel®. Comforel® is een hoogwaardige synthetische vulling die het hoofdkussen zacht en veerkrachtig maakt. Deze combinatie zorgt voor stevigheid en een goede ondersteuning. De vullig is door middel van een ritssluiting naar eigen wens te doseren.

De buitenzijde bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

De neksteun van de Cristal is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. Een ontspannen lighouding wordt bereikt doordat de nekinkeping in de neksteun het hoofd en de nek soepel volgt. De Cristal is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
2042 017 04
Kleur
Geel
Merk
Silvana
Lengte/Diepte
ca. 60 cm cm
Breedte
ca. 70 cm cm