Silvana Support Saphir

SKU
2042 017 01

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Wanneer je slaapt op een zacht matras of niet te groot van postuur bent, is de Saphir uitermate geschikt voor jou.

ook in andere uitvoeringen leverbaar
€ 119,95
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. De dikte van het kussen kan door middel van een ritssluiting gemakkelijk aan te passen.

De buitenzijde van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Dit zorgt ervoor dat het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend is. 

De neksteun van de Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. De Silvana Support Saphir (excl. de neksteun) is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
2042 017 01
Kleur getoond model
Oranje
Merk
Silvana
Lengte/Diepte
ca. 60 cm cm
Breedte
ca. 70 cm cm
Dit product is
te zien in Sliedrecht