Ultima

Ultima

Ultima creëert ultieme slaapsystemen. Vraag onze slaapexperts naar het speciale karakter van de producten van Ultima.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HARTOG SLAPEN: ULTIMA

Het merk Ultima

Bij het merk Ultima vind je het bed dat helemaal bij jou past! Om een ultieme nachtrust te garanderen, creëert het merk namelijk verschillende boxsprings, matrassen en hoofdkussens naar jouw persoonlijke wensen. Bij Ultima worden alle slaapsystemen met de hand gemaakt met de beste materialen, door echte vakmensen. Kies je voor Ultima, dan kies je voor de beste kwaliteit.

Ultima kussen

Een goed hoofdkussen maakt jouw slaapcomfort compleet. Maar aangezien een hoofdkussen heel persoonlijk is, biedt Ultima kussens aan met verschillende hardheden en hoogtes. Het juiste Ultima hoofdkussen vind je ook door naar de stevigheid van jouw matras te kijken. Heb je een redelijk zacht matras? Dan wordt je hoofdkussen automatisch wat dunner. Maar heb je juist een wat harder matras? Dan is een hoger hoofdkussen meer geschikt voor jou. Bij Hartog Wonen kun je de diverse Ultima hoofdkussen uitproberen en zo diegene vinden die het beste bij jou past.

Waarom een Ultima matras kopen?

Bij de keuze voor een nieuw matras is het ontzettend belangrijk om te kiezen voor een matras dat zich aanpast naar jouw lichaam. Daarom heeft Ultima voor iedere lichaamsbouw het juiste matras. Alle Ultima matrassen zijn helemaal naar jouw eigen ondersteuning en comfort samen te stellen. Bij Hartog Wonen kun je kiezen uit de verschillende matrassen collecties van het merk Ultima.

Daarnaast worden Ultima matrassen allemaal met de hand gemaakt, door middel van de beste technieken. Dit zorgt ervoor dat de matrassen van Ultima van de beste kwaliteit zijn.

Verder vind je tussen de collecties van Ultima altijd een matras dat bij jouw smaak past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wit matras, maar ook voor een matras die in dezelfde stof als het hoofdbord van jouw bed en jouw boxspring gestoffeerd kan worden. Welk soort matras heeft jouw voorkeur?