Auping

Auping

Met een bed of boxspring van Auping kies je voor slaapcomfort en kwaliteit op het hoogste niveau. Zowel de Auping bedden als boxsprings zijn uitgerust met een spiraalbodem wat zorgt voor de beste ventilatie en uiteindelijk resulteert in een langere levensduur.

1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

WAAROM EEN AUPING BOXSPRING KOPEN?

Voordat je kunt beslissen of je liever een boxspring of bed wilt, moet je het verschillen tussen die twee weten. Een boxspring bestaat uit twee of drie lagen: een bedbodem, matras en optioneel een topdekmatras. Een bed bestaat uit een bedframe, bedbodem en matras.

Een ander verschil is natuurlijk het uiterlijk. Boxsprings hebben een wat chiquere, comfortabele en uitnodigende uitstraling. Dit komt mede doordat boxsprings van stof of leer worden gemaakt, terwijl bedden vaak uit hout of metaal vervaardigd zijn. De keuze tussen de twee zit dus voornamelijk in persoonlijke smaak en voorkeuren. Maar waarom zal je dan voor een Auping boxspring gaan? De boxsprings van Auping hebben allemaal een spiraalbodem. Dit zorgt voor de beste ventilatie, wat een positief effect heeft op je nachtrust en de levensduur van je matras. Daarnaast biedt de viltbodem aan de onderkant stabiliteit en de comfort laag aan de bovenkant extra comfort.

Auping boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, wat ervoor zorgt dat boxsprings extra lang mee gaan. Alle Auping boxsprings kunnen naar klantwens samengesteld worden.

WAAROM EEN AUPING BED KOPEN?

Een mens heeft nu eenmaal slaap nodig en die uren wil je natuurlijk wel in rust en comfort doorbrengen. Dit zorgt ervoor dat je de volgende dag weer alle energie hebt om er tegen aan te gaan. Met een Auping bed moet dit zeker lukken, je namelijk de keuze uit veel verschillende luxe bedden. Alle bedden en boxsprings worden uitgerust met een Auping spiraalbodem, wat zorgt voor goede ventilatie. De keuze voor het matras wat daarop komt is afhankelijk van je lichaamsbouw, voorkeur en slaaphouding. Niet iedereen heeft hierin dezelfde mening, het kan zijn dat je een harder matras lekkerder vind liggen dan een zacht matras. Zoals je ziet zijn er veel dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Auping bed. Gelukkig kunnen onze slaapexperts bij Hartog Wonen Sliedrecht je daar mee helpen.

ZOEK HET PASSENDE MATRAS

Het belangrijkste bij het kiezen van je nieuwe Auping matras is je slaaphouding. Een goede ondersteuning zorgt voor een goede houding en voorkomt lichamelijke klachten. Dus denk eerst goed na hoe je slaapt, slaap je op je rug, zij of op je buik?

Slaap je op je rug, dan moet je een matras die je onderrug goed ondersteunt. Slaap je op je zij, dan moeten je schouders soepel wegzakken in het matras. Buikslapers kunnen het beste een stevig matras kiezen, wat ervoor zorgt dat je niet te diep wegzakt.

Het kan zo zijn dat je partner een andere slaaphouding heeft dan jou, dit is geen probleem. Je kan er namelijk ook voor kiezen om twee eenpersoonsmatrassen aan te schaffen in plaats van één tweepersoonsmatras.