matras Elite

SKU
022017100-23
Vanaf
€ 1.895,00
Dit product is te zien in de showroom van
 • Hartog Wonen in Sliedrecht

Auping matras Elite hét matras voor degene die de allerhoogste eisen stelt aan slaapcomfort.. Het matras is beschikbaar in 4 verschillende varianten.

 

Getoonde vanaf prijs is voor de afmeting 70 x 190 cm. Alle gangbare maten zijn verkrijgbaar.

 • Gratis zelf ophalen
  tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Matras Elite


Auping Elite is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. De onovertroffen kwaliteit van de Vita Talalay Origins® comfortlaag in samenspel met de extra zachtheid in de bovenkant van het matras zorgt ervoor dat Elite het lekkerste matras is waar je ooit op zult liggen. Het matras bestaat voor een groot deel uit polyester. Dit is niet alleen een zeer geschikt materiaal om volledig te recyclen, maar polyester zorgt ook voor een optimale ventilatie. En dat is fijn, want hierdoor voelt het matras niet broeierig aan.

 

Het ligcomfort van Auping Elite is onovertroffen. Het is het lekkerste matras waar je ooit ín zult liggen, want je zakt er namelijk heerlijk in weg. Het Auping Elite matras bevat een comfortlaag van duurzaam natuurlatex zonder kunstmatige toevoegingen; Vita Talalay Origins. Daarbij heeft het Elite matras aan de bovenzijde een extra laag, dat noemen we Welcompadd®. Deze padding zorgt voor extra zachtheid dicht op het lichaam; de ruitvormige kussentjes strelen als het ware je huid en geeft je het gevoel alsof je matras je omhelst.

 

Auping matras Elite is beschikbaar in vier verschillende varianten, elk geschikt voor een bepaald bodytype. Bij bodytypes draait alles om de verhouding van je schouders en je heupen ten opzichte van je taille. Zo worden de volgende bodytype onderscheiden:

 

 • Bodytype X: heupen en schouders duidelijk breder dan taille
 • Bodytype Y: schouders duidelijk breder dan taille en heupen
 • Bodytype I: schouders iets breder dan taille en heupen
 • Bodytype A: heupen duidelijk breder dan taille en schouders

 

Naast het bodytype is er ook keuze uit drie hardheden, namelijk

 • soft
 • medium
 • firm

 

Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past.

 

Het Elite matras is verkrijgbaar in diverse maten:

 • lengte: 190 / 200 / 210 / 220 cm
 • breedte: 70 / 08 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
022017100-23
Merk
Auping
Lengte/Diepte
ca. 190 / 200 / 210 / 220 cm
Breedte
ca. 70 / 08 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Materiaal
Stof