bed Auronde

SKU
0220064
Vanaf
€ 1.590,00
Dit product is te zien in de showroom van
 • Hartog Wonen in Sliedrecht

Al ruim 40 jaar tijdloos design. De Auronde is verkrijgbaar in diverse formaten, 3 hoogtes en 13 kleuren. Het is zelfs mogelijk om dit bed deelbaar aan te schaffen.

Getoonde vanaf-prijs is voor 1x Auronde omranding (140 x 200 cm)  zonder hoofdbord +  1x spiraalbodem vlak (140 x 200 cm) 

 • Gratis zelf ophalen
  tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Klik hier en stel je eigen Auronde bed samen.

 

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijds design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en je bent verzekerd van optimaal slaapcomfort. Klaar voor een energieke dag.

 

Formaten

 • Breedte 1-persoonsbed: 80, 90, 90, 100 en 120 cm
 • Lengte 1-persoonsbed: 200, 210 en 220 cm

 

 • Breedte 2-persoonsbed: 140, 160, 180 en 200 cm
 • Lengte 2-persoonsbed: 200, 210 en 220 cm

 

Kleur

De Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Je kan kiezen uit maar liefst 10 kleuren vollak, 5 beitsen op eikenfineer of een walnootfineer. Kies voor de alumiumoogjes een matchende of juist een contrasterende kleur. 

 • Vollak: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red of Night blue.
 • Beits: Golden yellow oak, Poppy red oak, Burgundy oak, Royal blue oak, Natural oak, Natural walnut
 • Aluminium oogjes: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue of Aluminium

 

Deelbaar

De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons Auronde waarvan de beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe geschoven kunnen worden. Zo wordt het een stuk makkelijker om het bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden.

 

Styling

Een perfecte aanvulling op de Auping Auronde, is de bijpassende achterwand met geïntegreerde roldeurkastjes. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer.

Voor de Auping Auronde is er een speciaal hoofdbord ontworpen. Het hoofdbord vormt een stijlvol geheel met de ronde vormen en het heldere strakke lijnenspel van het bed. Dit hoofdbord is 40 cm hoog ten opzichte van de omranding.

Het Auronde tafeltje is verschuifbaar en daardoor te gebruiken als nachtkastje of bijvoorbeeld als tafeltje bij het voeteneinde. De vormgeving, kleur en het materiaal komen overeen met het bed. Je hebt hier ook de keuze uit 14 kleuren en is beschikbaar voor iedere hoogte. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
0220064
Merk
Auping