bed Auronde deelbaar 1500

SKU
0220062 22
Vanaf
€ 2.570,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons Auronde waarvan de beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe geschoven kunnen worden. Zo wordt het een stuk makkelijker om het bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden.

Getoonde vanafprijs is voor 1x Auronde omranding deelbaar (160x200 cm) zonder hoofdbord + 2x spiraalbodem vlak (80 x 200 cm) 

 

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Klik hier en stel je eigen Auronde deelbaar samen.

 

Auronde deelbaar

Een deelbare Auronde is een 2-persoons bed waarvan je beide delen makkelijk uit elkaar kunt schuiven. Erg handig wanneer je onder je bed wilt schoonmaken bijvoorbeeld.

Het bed is aan het hoofd- en voeteneind voorzien van een koppelsysteem. De koppeling aan het hoofdeind houdt de bedden bij elkaar en de koppeling aan het voeteneind kan makkelijk losgeklikt worden om de bedden uit elkaar te rijden. 

 

Oersterk beuken

Oersterk beuken is de basis voor elke Auronde. Bij Auping kiezen we altijd voor duurzame en kwalitatieve materialen omdat we geloven dat je beter slaapt in een bed dat gemaakt is met aandacht voor de wereld om je heen. Doordat het beukenhout is opgebouwd uit 15 lagen is het oersterk en daarom gaat de Auronde heel lang mee. 

 

16 kleuren

De Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kun je kiezen uit 10 kleuren vollak, 5 beitsen op eikenfineer, of een walnootfineer. Kies voor de aluminium oogjes een matchende of een contrasterende kleur.

Vollak: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red of Night blue.

Beits: Golden yellow oak, Poppy red oak, Burgundy oak, Royal blue oak, Natural oak, Natural walnut

Aluminium oogjes: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue of Aluminium

 

Uitvoeringen

De Auronde deelbaar is er in verschillende uitvoeringen.

Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

Je kunt ook kiezen uit verschillende hoogtes voor de Auronde, net wat jouw voorkeur heeft: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm.  

En je maakt je Auronde compleet met bijpassende accessoires:

- achterelement
- hoofdbord 
- tafeltje 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
0220062 22
Merk
Auping
Lengte/Diepte
ca. 200 / 210 / 220 cm cm
Breedte
ca. 140 / 160 / 180 / 200 cm cm