Topdekmatrassen

Topdekmatrassen

Een topdekmatras, ook wel ‘topper’ verhoogd het ligcomfort in bed. Daarnaast kan het een oplossing bieden om de ruimte tussen twee losse matrassen in een 2-persoonsbed niet te voelen. Toppers zijn er in verschillende materialen zoals: traagschuim, koudschuim en latex.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een matrastopper leg je op je matras en maakt je bed helemaal af. Daarnaast is het hygiënisch, fris en comfortabel.

 

Naast de verhoging van het comfort van je bed zijn er nog meer redenen om voor een topdekmatras te kiezen.

 

1. Met een topdekmatras heb je geen last meer van de naad tussen jouw matras en die je van je partner. Vaak wordt er gekozen voor twee losse eenpersoonmatrassen, zodat ieder een matras heeft dat aansluit bij de persoonlijke wensen.

2. Bij een boxspring worden de matrassen vaak gestoffeerd  in de stof van de boxspring. Dit geeft een nog luxere uitstraling aan de boxspring, maar vaak ligt meubelstof een stuk minder prettig dan een matrastijk. Met een matrastopper heb je dit probleem opgelost.

3. Een topdekmatras zorgt voor bescherming van je matras. Een matras is vaak een investering voor de komende 8 tot 10 jaar en daarom is het belangrijk deze zo goed mogelijk te onderhouden.

Matrastoppers zijn er in verschillende types. Denk hierbij aan koudschuim, traagschuim en latex. Elk met z'n eigen kenmerken. Informeer bij onze slaapexperts welk topdekmatras het beste bij jou past.

Verstelbaar bed

Ook voor jouw tweepersoons verstelbare bed is een topdekmatras mogelijk. Speciaal voor deze bedden zijn speciale split-topdekmatrassen verkrijgbaar. Hiermee heb je het comfort van een groot twee-persoons topdekmatras en door de split kan je beide zijde van het bed apart verstellen.

Persoonlijk slaapadvies

Wil je persoonlijk slaapadvies van één van onze slaapexperts? Maak dan hier eenvoudig een afspraak!