Industrieel & Stoer

Woonstijl Industrieel & Stoer bij Hartog Wonen

INDUSTRIEEL & STOER

Kom je ergens waar de stoere materialen zoals metaal, beton, canvas en hout de boventoon voeren? Welkom in een industrieel interieur! De industriële woonstijl is strak, robuust en praktisch. De robuuste uitstraling geeft deze stijl zijn stoere karakter. Neutrale kleuren zoals zwart-, wit-, bruin- en grijstinten vormen de basis, soms aangevuld met felgekleurde accenten

VORMEN & MATERIALEN

In een industrieel interieur zie je veel stoere materialen zoals staal, beton, steen en onbewerkt hout. Vaak hebben de meubelen in deze woonstijl een doorleeft karakter doordat ze intensief zijn gebruikt en een historie hebben en dat mag gezien worden. In een industriële & stoere woonstijl ligt de nadruk op de meubelen en minder op kleur. Je ziet met name de kleuren zwart, wit, grijs, legergroen en bruin terug in een deze woonstijl. Grafische elementen zoals letters en dessins mogen in deze woonstijl ook gezien worden.

WELKE MEUBELEN PASSEN BINNEN DEZE STIJL?

Dit doet het goed binnen deze woonstijl: robuuste meubelen, een metalen trap, bakstenen muren, schoolstoelen en vintage elementen zoals een oud bibliotheektrapje, apothekerskastjes en industrielampen.