Modern

Woonstijl Modern bij Hartog Wonen

MODERN

In de woonstijl modern zie je veel strakke lijnen en functioneel design. De meubels, zoals banken, kasten en tafels zijn vaak strak vormgegeven en minimalistisch. Je ziet de kleuren zwart en wit vaak terug, maar ook opvallende accentkleuren zoals fel geel, oranje of blauw. Technische snufjes en gadget horen ook echt in deze woonstijl en mogen dan ook niet ontbreken in jouw interieur.

VORMEN & MATERIAALSOORTEN

Een modern interieur herken je vooral aan de bijzondere objecten, uitgesproken kleuren, opvallende vormen en verrassende elementen. In een modern interieur worden luxe materialen gebruikt zoals chroom, RVS, hoogwaardige kunststof, glas en hout met hoogglans lak.

WAT PAST BIJ DEZE STIJL?

In een modern interieur zijn altijd een aantal eyecatchers te zien. Denk hierbij aan een mooie design fauteuil of bank. Met een gladde leren bank of witte kunststof stoelen bouw je een stevige basis. Ook een bank met een combinatie tussen stof- en leersoorten, wat zorgt voor een spannend contrast, past absoluut binnen deze stijl. Verder zie je vaak een eetkamertafel met een dun tafelblad en eetkamerstoelen met fragiele poten terug. Dit geeft de meubelen een open karakter, waardoor de ruimte groter oogt. Maak je inrichting compleet met minimalistische woonaccessoires.