Auping Smart base 1M - Elektrisch verstelbaar met 1 motor

SKU
022003820
Vanaf
€ 825,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht

Dankzij het verstelbare rug- en voetendeel en het zitvlak van deze elektrische bedbodem kun je comfortabel lezen, tv–kijken of rustig het laatste nieuws via je tablet bekijken. Het rugdeel is elektrisch verstelbaar, het voetendeel is met de hand te bedienen.

Getoonde prijs is voor de afmeting 70 x 190 cm. Alle gangbare maten zijn verkrijgbaar.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch bediend kan worden door middel van een draadloze handset. Het voetendeel kan met de hand worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

De elektrische verstelbare spiraalbodems van Auping zijn 'Smart' en worden geleverd met Auping Connect. Zo doen ze veel meer dan alleen het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Auping Smart base biedt je de volgende functionaliteiten:

  • Nooit meer wakker liggen van je snurkende partner

Zodra de Auping Connect verneemt dat iemand snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van het bed iets omhoog. Hierdoor kan er weer vrij geademd worden en is het heerlijk stil in de slaapkamer.

  • Rustig wakker worden

In plaats van wakker wordden door een vervelend wekkerdeuntje, komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat jij het lichtste slaapt. Dat is nog eens prettig wakker worden.

  • Verbind met je favoriete apparaten in huis

Naast een lekker bed en matras, zijn de juiste slaapkamertemperatuur en de verlichting in je slaapkamer ook van belang voor een goede nachtrust. Je kunt Auping Connect nu met behulp van Athom Homey aansluiten op bijvoorbeeld je Sonos Speaker, je Philips Hue lamp of Nest thermostaat. 

  • Eenvoudige bediening

De Auping Smart base bedien je eenvoudig met je smartphone of tablet door middel van de Auping Connect app. Een aparte afstandsbediening is niet meer nodig, je bedient twee bedbodems gemakkelijk op één apparaat. En door de memory functie worden je favoriete instellingen onthouden. Zo hoef je je maar één keer goed in te stellen.

Deze bodem is in verschillende maten verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
022003820
Merk
Auping