3-zitsbank Alburg

SKU
10428429
€ 839,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Profijt Meubel in Capelle a/d IJssel
  • Profijt Meubel in Sliedrecht
  • Profijt Meubel in Utrecht
Uitgevoerd in stof flona 21-mustard met zwarte metalen poten, hoogte 19 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Trendy 3 zitsbank Alburg

3 zitsbank Alburg heeft door de strakke, kubistische vormen en zwart metalen poten een stoere, moderne uitstraling die eigenlijk in ieder interieur wel past. De bank is bekleed met een gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens in tinten geel, bruin en beige, ontstaat een wat grover geweven structuur die zacht aanvoelt en de bank een warme uitstraling geeft. Zowel de zitting als de rugleuning zijn vast gestoffeerd. Dit model is standaard voorzien van een vlindernaad, wat de bank een eigen, unieke uitstraling geeft.

Deze uitvoering is voorzien van polyetherschuim op pocketveren in de zitting. Pocketveren zijn individueel verpakte veren, die los van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van polyether voor een wat steviger zitcomfort. De losse rugkussens hebben een wat zachter comfort door de vulling van HR-schuim. HR-schuim biedt een goede ondersteuning en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens lang hun vorm zullen behouden.

  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Bekleed in een gemêleerde bouclé stof
  • Losse, keerbare rugkussens
  • Uitstekend zitcomfort: polyether op pocketveren

Maatwerk

Ben je helemaal weg van dit model, maar past in jouw woonkamer beter een grotere zitcombinatie? Of wil je een andere stof of kleur? Ook dat is mogelijk!

In onze Profijt Meubel winkels in Capelle a/d IJssel, Sliedrecht en Utrecht is model Alburg verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek of bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zitcomforts zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw bank helemaal af! Kom naar onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Onderhoud

De bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. De rugkussens zijn ook keerbaar; voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen en ze om te keren. De zitkussens zitten vast.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10428429
Kleur
Geel
Merk
Profijt Meubel
Lengte/Diepte
ca. 91 cm
Breedte
ca. 219 cm
Hoogte
ca. 89 cm
Zithoogte
ca. 49 cm
Zitdiepte
ca. 55 cm
Materiaal
Stof