now! by Hülsta

now! by Hülsta

Hülsta biedt meubelen van hoge kwaliteit. Het exclusieve design, de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details kenmerken de meubelen van dit merk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Now! By Hülsta

De meubels van now! By Hülsta zijn de designmeubels voor jouw persoonlijke thuis. Je kunt de Now! By Hülsta meubelen volledig samenstellen naar jouw eigen smaak en in het formaat en de kleur kiezen die het beste aansluit op jouw woonstijl en de ruimte waarin het meubel komt te staan.

 

De meubels van Now! By Hülsta zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Buiten de verschillende materialen heb je ook nog de keuze tussen verschillende kleuren. Bij een aantal kasten is het mogelijk om naast de basiskleuren ook te kiezen voor een mooie, opvallende pop-up colour waarmee het meubel een ware eyecatcher wordt.

 

Bij Hartog Wonen vind je diverse collecties, onder andere Now! Time, Now! Vision! En Now! Easy.

 

Now! Time

De kasten in deze serie zien er fantastisch uit en bieden een hoop bergruimte. Ga je voor een mooi wandmeubel, dan kan je deze voorzien van een ‘C-vorm’ deur, waarmee je zelf kan bepalen welk gedeelte van de kast zichtbaar is. Je kan hier mee spelen en elke keer een ander gedeelte laten zien.

 

now! Vision

Met de variabele elementen uit deze collectie, kan je het meubel opbouwen zoals jij dat graag wilt. De losse elementen maakt deze kasten zeer functioneel en helemaal op te stellen zoals deze het beste bij jouw woonwensen past.

 

now! Easy

De meubelen uit de Easy collectie hebben een nette uitstraling door de strakke, witte basis. Er zijn negen accentkleuren die je in deze kasten kan verwerken om deze zo te maken dat deze passen bij jouw smaak.

 

Wil je meer weten over het merk Now! By Hülsta? Bekijk dan hier onze merkenpagina van Now! By Hülsta.

 

Kom snel langs in onze winkel op de woonboulevard in Sliedrecht en Utrecht en bekijk de meubelen van now! By Hülsta zelf.