Now by Hülsta

now! by Hülsta bij Hartog Wonen

Hülsta biedt meubelen van hoge kwaliteit. Het exclusieve design, de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details kenmerken de meubelen van dit merk. Ieder meubel wordt individueel voor jou vervaardigd en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

now! maakt gelukkig! Wonen, eten, slapen en werken – met de meubelen uit de now! collectie kun je prima leven. Binnen de now! collectie heb je verschillende stijlen:

now! easy

Neerzetten, leggen, hangen, stapelen? Met het elementenprincipe van now! easy wordt al het denkbare haalbaar. De puurwitte modules van now! easy met lichtgrijze of natuur eiken accenten en fronten in zand, duifblauw, limoen, oudroze pastelgroen, terracotta of kernnoten combineren uitstekend met elkaar.

now! vision

Deze serie heeft een heldere lijn en is verrassend veelzijdig. De systeemmeubelen, zoals het flexibele boekenkastsysteem zijn op een leuke manier eigenzinnig; creëer een origineel meubelstuk of houdt het bij de klassieke vorm.

De boekenkast kan uitgerust worden met open en gesloten elementen. Wil je een indrukwekkend meubelsysteem, kies dan voor fronten in de hoogglans variant. De fijne lak zorgt voor een meer ontspannen uitstraling. Ga je liever voor een extravagant en vrolijke look, dan passen de kleuraccenten en fineer uit echt hout bij jou.

now! no. 14

De systeemmeubelen van now! no. 14 hebben verschillende kanten; het hout, de lak en het glas laten zich prima combineren en geven de systeemmeubelen hun klassieke en tijdloze uitstraling. In een ommezwaai wordt dit omgetoverd tot een speels karakter. De salontafel verander je naar wens en met een druk op de afstandsbediening geef je de vitrine van jouw lowboard en sideboard naar wens licht en kleur.

now! time

De wandmeubelen uit deze serie zijn te herkennen aan de karakteristieke ‘C-vorm’ van de deuren met glasinzet. Dit maakt het design van het highboard, lowboard en sideboard bijzonder. Het ontwerp van de meubelen is flexibel en gedegen. Met het staandersysteem stel je gemakkelijk jouw woonwand samen met open schappen en/of gesloten elementen. 

now! moon birdy

Deze schattige lichtvogel is een zit-, kunst- en lichtobject ineen. Stevig genoeg om comfortabel op te zitten en als je van kleurrijk houdt, kan je ‘m uitrusten met gekleurde lampen.