Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Now! by Hülsta maison. Wil je liever gelijk naar de collectie van Now! by Hülsta? Klik dan hier.

Hülsta, hét merk voor designmeubelen voor jouw persoonlijke thuis! De individueel geproduceerde meubelen van Hülsta zijn volledig aan te passen naar jouw smaak en behoefte. Dit wordt onder andere in beeld gebracht door onze verkoopmedewerkers in de winkel. Zij kunnen jouw wensen verwezenlijken in een 3D-tekening van jouw meubel, waardoor je zelf de kleur en de indeling kan bepalen. De meubelen hebben een lange houdbaarheid en blijvende schoonheid doordat de meubels duurzaam zijn geproduceerd. De meubelen zijn dan ook verkrijgbaar in materialen van hoge kwaliteit, hierbij kun je denken aan natuurlijk eiken, hoogwaardig fineer of kernnoten. Naast de verschillende materialen, zijn de meubelen ook in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor je de meubels volledig af kunt stemmen op jouw interieur.

Hülsta beschikt over meerdere collecties met ieder haar eigen charme. Bij Hartog wonen hebben we drie collecties beschikbaar, namelijk: Now! By Hülsta Time, Now! By Hülsta Vision en Now! By Hülsta Easy

Now! By Hülsta Time

De flexibele productlijn ‘Time’ staat in het midden van het leven! De collectie is heeft een onmiskenbaar karakter door de “C-vorm” deurtjes met glazen inzetstukken. Hierdoor kun je zelf bepalen welke spullen er zichtbaar zijn en welke je liever achter een gesloten deurtje of lade opbergt.  De Time meubelen kun je combineren tot een geweldige eenheid, wat je interieur helemaal afmaakt. De meubelen kun zijn verkrijgbaar in kernnoten, natuurlijk eiken of hoogglans/matte lak. Je kunt dus zelf bepalen voor welke look je gaat! 

Now! By Hülsta Vision

De productlijn ‘Vision’ is inspirerend door haar gevarieerde en luchtige vormgeving. De meubelen uit deze lijn kun je opbouwen uit variabele elementen, wat de meubels multifunctioneel maakt. Zo kun je bijvoorbeeld een bureau in je kast verwerken, zodat je veel opbergruimte hebt én een fijne werkplek! De meubelen hebben een pure uitstraling doordat de meubelen voorzien zijn van push-to-open technologie wat ze greeploos maakt. Met deze collectie kan je voor een natuurlijke look gaan, maar je kunt ook een pop of colour in je meubel verwerken zoals petrol, duifblauw of oudroze.

Uitgebreide Now! By Hülsta Easy

Met het modulaire systeem van de ‘Easy’ collectie kies je voor afwisseling en individualiteit. Je kunt namelijk alle kanten op met deze productlijn: van tv-kast tot wandmeubel, van vitrine tot dressoir en van led-verlichting tot hangelementen, ‘Easy’ heeft het allemaal! De meubelen hebben een nette uitstraling door de strakke, witte basis. Daarnaast zijn er negen trendy accentkleuren die je in je meubel kunt verwerken. Als je een warme uitstraling wilt, kun je kiezen voor een donkere nuance. Wil je toch liever een frisse look? Kies dan voor één van de pastelkleuren!