Stressless

Stressless bij Hartog Wonen

STRESSLESS BANKEN EN RELAXFAUTEUILS STAAN VOOR ULTIEM COMFORT

Als ‘Innovators of Comfort’ zijn ze bij Stressless meesters op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam. Met hun grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen staan zij voor meubelen die je een ongeëvenaarde zitbeleving bieden. Onder de bekleding van soepel leer of een warme stof vind je veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvullingen die aansluiten op jouw lichaam.

Relaxfauteuils

De collectie relaxfauteuils bij Hartog Wonen bestaat uit een grote diversiteit aan uitvoeringen en modellen. Bij het woord relaxfauteuil wordt er veelal gedacht aan een ouderwets zitmeubel waarbij functionaliteit voorop staat. Uiteraard is comfort van groot belang bij Stressless, maar naast de klassieke modellen, zoals de Stressless President zijn er ook veel hippe en moderne varianten zoals de Stressless Paris of London.

Relaxfauteuil Stressless President is een echte tijdloze, robuuste Stressless. Deze sterke fauteuil bied je jarenlang een heerlijk zitcomfort. Deze serie bestaat uit diverse varianten. Wil je een compact model, denk dan eens aan de Classic LegComfort. Bij deze fauteuil zit er een uitklapbare voetensteun vast aan de fauteuil. Een losse hocker is ook mogelijk, deze zit bij de Stressless President Signature chair.

Gaat jouw smaak meer uit naar een modernere relaxfauteuil, dan zijn de Stressless Paris, London, City en Metro chair meer wat voor jou.

  • Stressless London is een stoel met swing, het ontwerp is namelijk geïnspireerd op de swinging 60’s.
  • Soepele lijnen en een slank profiel zijn de kenmerken van de Stressless Paris chair
  • De Stressless City is een slanke fauteuil met perfect zitcomfort.
  • Een elegante fauteuil met een retro-look, dat is de beste omschrijving voor de Stressless Metro. 

Al deze fauteuils zijn voorzien van een draaiend Star-onderstel. Naast de ontwerpen van de zittingen geeft dit elegante en beweeglijke onderstel de fauteuils hun moderne looks.

Stressless banken

Hoewel Stressless veelal bekend staat vanwege de relaxfauteuils, heeft Hartog Wonen ook 2 zits- en 3 zitsbanken van Stressless in de collectie. De banken van Stressless, zoals bijvoorbeeld de Wave, zijn verkrijgbaar met hoge en lage rugleuningen en kunnen per zitplaats individueel worden ingesteld voor persoonlijk zitcomfort. De verstelbare rugleuning en voetensteun kan je op deze manier aanpassen op jouw ontspanningsmoment.

De Stressless fauteuils en banken zijn verkrijgbaar in leder en stof in wel meer dan 140 levendige kleuren. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en wil je een Stressless zitmeubel ervaren, kom dan naar onze winkel in Sliedrecht of Utrecht.