Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Stressless. Wil je liever gelijk naar de collectie van Stressless? Klik dan hier.

Stressless: Innovators of Comfort

Als ‘Innovators of Comfort’ zijn ze bij Stressless meesters op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam. Met hun grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen staan zij voor meubelen die je een ongeëvenaarde zitbeleving bieden. Onder de bekleding van soepel leer of een warme stof vind je veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvullingen die aansluiten op jouw lichaam. Bij Hartog Wonen hebben we een gevarieerde collectie aan relaxfauteuils beschikbaar in de showroom. Naast de relaxfauteuils, heeft Stressless ook diverse banken verkrijgbaar. Deze kunnen we uiteraard voor je bestellen.

Stressless vindt haar oorsprong in Noorwegen, hierdoor vind je vandaag de dag nog steeds het Scandinavische minimalisme terug in de meubelen die zij maken. Stressless heeft natuur hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook de reden dat zij enkel met mooie kwaliteitsproducten werken en de duurzaamheid van hun meubelen zo hoog mogelijk houden. Stressless draagt ook een steentje bij aan het milieu, dit doen zij op verschillende manieren. Zo draaien de fabrieken op 100% schone energie die zij zelf opwekken door middel van waterkracht, stoken zij afvalhout voor warmte en verpakken zij producten met gerecyclede materialen.

 
Kwaliteitsproducten en technologie worden samengebracht

De relaxfauteuils van Stressless worden door middel van perfect vakmanschap geproduceerd. De mooie kwaliteitsproducten en de moderne technologie van de fauteuil wordt hier samengebracht. De relaxfauteuils zorgen voor goede ondersteuning, individueel comfort, functionaliteit, verstelbare functies en veelzijdige mogelijkheden. Zo heb je keuze uit verschillende soorten onderstellen. Denk bijvoorbeeld aan: Signature, Mayfair, Cross, Power (Sirius/Disc). Daarnaast kun je kiezen voor extra opties als een comfortabele hoofdsteun of een bijpassende hocker.

Relaxfauteuils staan over het algemeen bekend als functionele meubelen waar functionaliteit voorop staat en waar het minder draait om de uitstraling van de fauteuil. Echter, Stressless biedt een grote diversiteit in modellen en uitvoeringen die onder te verdelen zijn in verschillende woonstijlen. Naast de klassieke relaxfauteuils, hebben we bij Hartog Wonen bijvoorbeeld ook moderne uitvoeringen van de relaxfauteuils verkrijgbaar. Hierdoor vind je altijd wel een fauteuil die bij jou en jouw interieur past!

Klassiek

Bij de klassieke relaxfauteuils kun je denken aan de volgende modellen: Consul, Mayfair, Sunrise en View. Deze modellen geven een warme uitstraling aan de woonkamer. Daarnaast zijn de relaxfauteuils erg tijdloos, waardoor je jarenlang kunt genieten van het design. Wil je toch liever een andere kleur, een hoofdsteun, een ander onderstel of een bijpassende hocker? Met de relaxfauteuils van Stressless is het mogelijk! 

Modern

Bij de moderne relaxfauteuils zijn de modellen London, Paris, Tokyo en Wing welbekend. Deze relaxfauteuils hebben een vernieuwd design. Dit zorgt ervoor dat deze relaxfauteuils niet alleen erg comfortabel zitten, maar ze maken je moderne interieur ook compleet! Vind je een ander onderstel mooier of wil je graag een bijpassende hocker? Dat kan. Alle modellen van Stressless zijn naar eigen smaak samen te stellen.