Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Ultima. Wil je liever gelijk naar de collectie van Ultima? Klik dan hier.

Energiek aan de nieuwe dag beginnen door de bedden, boxsprings en matrassen van Ultima.

Ultima creërt ultieme slaapsystemen. Met deze missie in hun gedachten gaan ze elke dag aan de slag. Bij alle nieuwe ideeën en ontwikkelingen stellen zij zichzelf de vraag: “Voegt het wat toe aan het slaapcomfort voor onze klanten?” en zorgt daarmee voor het bed dat bij jou past. Ultima maakt ieder bed, boxspring en matras naar de persoonlijke wensen van de klant. Daardoor garanderen zij de klanten een ultieme nachtrust, zodat je energiek aan de volgende dag kan beginnen.

Op de slaapafdeling van Hartog Wonen in Sliedrecht vind je diverse boxsprings en matrassen van Ultima.

Boxsprings Ultima

De boxsprings van Ultima worden ambachtelijk voor je vervaardigd uit de beste materialen. Een combinatie van mooi stevig MDF met ruime ventilatiekanalen, een goede kwaliteit pocketvering met diverse zones en een luxe stoffering er overheen zorgt voor een boxspring zoals deze bedoeld is. Het juiste hoofdeinde en matras maken het plaatje compleet.

In onze showroom staan verschillende hoofdborden, onder andere:

  • Hoofdbord Figura
  • Hoofdbord Planum Horizon
Matrassen Ultima

We slapen gemiddeld 6-8 uur per dag, wat betekent dat je gemiddeld 30% van je leven door brengt in bed. Ergonomie, het aanpassen van de omgeving aan de mens, blijkt ook bij de keuze van een nieuw matrassen ontzettend belangrijk. Kies dus voor een matras dat zich aanpast naar jouw lichaam. Ultima biedt hierin een uitgebreide keuze. Zo kan je kiezen voor witte matrassen, maar ook voor matrassen die in dezelfde stof als het hoofdbord en de boxspring gestoffeerd kunnen worden.

CumLaude matrassen

De luxe CumLaude matrassen collectie is opgebouwd uit 6 verschillende matrassen met een uitzonderlijk ligcomfort. Dit ligcomfort danken de CumLaude matrassen aan een extra dikke afdeklaag aan de bovenzijde van het matras. De verschillende varianten kunnen uitgeprobeerd wordt op de slaapafdeling bij Hartog Wonen in Sliedrecht, zodat je zelf kan ervaren welk matras het beste bij jou past.

Initio matrassen

De Initio matrassen van Ultima hebben een ergonomische opbouw en een afwerking met een comfortabel en ondersteunend schuim. En dat allemaal voor een leuke prijs! De matrassen zijn 24 cm hoog en voorzien van pocketvering in diverse zones voor een goede ondersteuning.

Formaat matrassen

De CumLaude Initio matrassen zijn standaard verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. En in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. Een andere breedte- en lengtemaat is ook mogelijk tegen meerprijs.

Omuilgarantie

Op de standaardmaten van de CumLaude en Initio matrassen biedt Ultima een omruilgarantie van 60 dagen. Tijdens deze periode kan je de hardheid of het type comfort wijzigen.

Ultima, HET BED dat bij je past