Kom shoppen voor de woon- en slaapkamer

Winkelen met een verkoopadviseur bij Hartog Wonen

WINKELEN MET EEN VERKOOPADVISEUR

 

Er staat niets je in de weg om je te ori├źnteren en kennis te maken met ons complete aanbod. Ervaar het comfort & de kwaliteit en van onze (zit)meubelen en bekijk alle mogelijkheden met betrekking tot kleuren & materialen. In onze vestiging in Sliedrecht kunnen matrassen en hoofdkussens getest worden en een compleet slaapadvies behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Vind je het prettig wanneer er tijdens jouw bezoek aan onze winkel een verkoopadviseur voor je klaar staat? Maak dan een afspraak om te winkelen met een verkoopadviseur. Op het gekozen moment is er voor jou een verkoopadviseur beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren bij het maken van keuzes en te begeleiden bij een aankoop. 

 

  • Plan je afspraak via de onderstaande afspraakkalender. Kies hier voor een voor onze winkel in Sliedrecht of Utrecht en bepaal zelf welke tijd jou het beste uit komt.
  • De shoptijd met de adviseur bedraagt 60 minuten. 

 

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar en verwelkomen je graag in onze showroom om alle banken, kasten, tafels, stoelen, bedden en matrassen te bekijken, uit te proberen en te bestellen. Tot snel!