Auping

Auping bij Hartog Wonen

AUPING BOXSPRING EN MATRAS

Het verhaal van Auping is dat zij ervan overtuigd zijn dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Met passie werken zij er dan ook aan om jou het ultieme slaapcomfort te geven.

Elke dag wil Auping ervoor zorgen dat zij de meest comfortabele en frisse bedden aanbieden die er bestaan. Zo slaap je niet alleen beter en word je niet alleen uitgeruster wakker, je voelt je ook beter en je ziet er daardoor beter uit. Voor Auping is er niets meer dat tevredenheid brengt, dan elke dag de belofte van het merk tot leven te brengen: Auping nights, Better days.

AUPING VIND JE IN ONZE VESTIGING IN SLIEDRECHT

Op onze slaapkamerafdeling in onze winkel aan de Woonboulevard in Sliedrecht vind je een zeer ruime collectie van Auping boxsprings, bedden en matrassen.

Met de bedden van Auping kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. De boxsprings van Auping zijn opgebouwd uit ondersteunende materialen in iedere laag. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos draait en ontspant. Zo herstelt je lichaam zich gedurende de nacht en word je uitgerust wakker.

Bed Auronde heeft een al ruim 40 jaar tijdloos design. Deze klassieker gaat natuurlijk wel met zijn tijd mee en wordt daarom regelmatig aangepast aan de nieuwste trendkleuren.

De perfecte basis is de omschrijving voor het bed Original. Het mooi vormgegeven en krachtige frame is gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras hetgeen wat nodig is voor een goede nachtrust.

Met de boxspring Original waan jij je in een hotelkamer en ervaar je het slaapcomfort van een hotelbed in je eigen slaapkamer.

Boxspring Criade is een prachtige boxspring voor design lovers. Met het opvallende en unieke stalen design frame en het slanke, lagere model is deze boxspring een ware eye catcher.

AUPING BEDDENGOED

Naast de boxsprings, bedden en matrassen bestaat het Auping assortiment ook uit toppers, dekbedden, hoofdkussens en bedlinnen.

AUPING DEKBEDDEN

In bed wil je het niet te koud of te warm hebben. Een juiste lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Een goede ventilatie is dus belangrijk om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. In de winkel kunnen onze slaapexperts je voorzien van het juiste advies, zodat je verzekerd bent van een uitstekend en persoonlijk slaapklimaat.

AUPING BEDTEXTIEL

Maak je bed of boxspring compleet met de dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en spreien. Het bedlinnen is verkrijgbaar in een grote variatie van design, kleuren en afmetingen.