Richmond Interiors

Richmond Interiors bij Hartog Wonen

Richmond Interiors

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijdse landelijke meubelen en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Wij hebben diverse collecties staan in onze vestiging in Sliedrecht, onder andere de volgende collecties...

Herringbone

De industriële Herringbone collectie onderscheidt zich door in visgraatmotief gelegde oud eiken delen, gecombineerd met strakke, zwart gepoedercoate onderstellen. Met name de poten onder de eetafels zijn zeer stijlvol en bieden aan de kopse kanten van de tafel voldoende ruimte voor een paar extra gasten.

Oakdale

De Oakdale collectie is er een met oog voor detail. De meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig grenen met stijlvol afgewerkte eiken oil-grey accenten. De Oakdale meubelen kan je bestellen in maar liefst 15 kleuren. Deze collectie is aan te passen aan jouw wensen, zelfs de binnenkant van de kasten kan je voorzien van een andere kleur.

Raffles

De Raffles collectie is de nieuwste aanwinst binnen de collecties van Richmond Interiors. Deze collectie bestaat uit een mooie serie tafels. De combinatie van een stalen onderstel met het grove elmwood geeft de tafels een heel eigen look. Ondanks de slank ogende poten kunnen deze tafels wel tegen een stootje.

 

Richmond Interiors bij Hartog Wonen