Vitrinekast

Vitrinekast

Wil je jouw mooiste verzameling tentoonstellen, doe dat dan in een vitrinekast. De glazen deuren en led verlichting zorgen ervoor dat jouw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. In ons assortiment hebben we vitrinekasten uitgevoerd in diverse houtsoorten, zoals eikenhout, eikenfineer, tramwood, kikarhout, mangohout en metaal.

1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

VITRINEKASTEN

Een verzamelaar hoef je niet te zijn om een vitrinekast in je woonkamer te zetten. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij erg trots op is. Een mooie wijncollectie met bijpassende glazen, een set vazen of een mooi servies. In de open vitrinekast, of in een kast met glazen deuren krijgen jouw kostbare spullen de plek die ze verdienen. Vaak worden de vitrinekasten geleverd met ingebouwde spotjes, wat je dierbare spullen helemaal op doen lichten.

Een vitrinekast moet wel bij het interieur en jouw spullen passen. Probeer deze daarom zo goed mogelijk te combineren met jouw meubelen. Wij hebben vitrinekasten in verschillende stijlen en materialen, van industrieel in kikarhout en metaal tot landelijk in eikenhout of mangohout. Lukt het combineren niet goed en heb je hulp nodig? Kom naar de Hartog wonen winkels voor advies op maat en laat je inspireren!