Boekenkast

Boekenkast

Heb je een grote collectie boeken? Zet deze dan in een stoere boekenkast. Boeken stralen levendigheid uit, met hun verschillende formaten en kaften.

1-12 van 46
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 46
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DE BOEKENKAST VAN TEGENWOORDIG

Ben je een boekenworm en wil je jouw mooie boekencollectie tentoonstellen? Dan is een mooie boekenkast een ware must in jouw huis. Laat hier je ware persoonlijkheid in tot uiting komen. Boekenkasten zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. De echt klassieke boekenkast van massief hout zie je nog wel, maar de moderne interieurstijlen zoals industrieel en Scandinavisch, nemen toe in populariteit. Deze kasten kenmerken zich door smallere planken gecombineerd met een metalen frame, of metalen details. Daarnaast zijn de boekenkasten vaak ‘open’. Zo kan je hem gebruiken als roomdivider. Naast boeken worden er vaak ook mooie woonaccessoires geplaatst in de boekenkast.

Een boekenkast wordt dus automatisch een geheel van je woonkamer, wat zorgt voor een sfeervol geheel. Wil je advies over de aankoop van een boekenkast, kom dan naar de winkels van Hartog Wonen in Sliedrecht of Utrecht en laat je inspireren!