TV-Dressoir

TV-Dressoir

Wat de naam eigenlijk al verklapt is een tv-dressoir, ook wel lowboard genoemd ideaal voor in de woonkamer onder je tv. Zo kunnen allerlei kabels en andere apparatuur netjes weggewerkt worden. TV- meubels zijn in veel verschillende soorten en maten: van 120 cm t/m 240 cm breed en in stijlen als: modern, landelijk en industrieel.

1-12 van 106
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 106
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TV-meubel kopen

Tv-dressoirs zijn bij Hartog Wonen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een tv-dressoir is een praktisch meubelstuk om je tv op te zetten zoals de naam al zegt. Maar het draagt ook absoluut bij aan de sfeer in de kamer. Tv-meubelen zijn te krijgen in verschillende varianten. Houd je van een opgeruimd huis? Dan past een tv-dressoir met daaronder laden of deurtjes waarin je apparatuur zoals de Playstation of Xbox in op kunt bergen, het beste in je woonkamer. Heb je juist apparatuur die je graag wilt laten zien, kies dan voor een tv-meubel met open vakken of plaats de apparatuur op je tv-meubel en hang de tv op aan de muur.

Welk tv-meubel past bij mijn interieur?

In onze showroom vind je tv-meubelen in diverse woonstijlen. Zo zijn er tv-meubelen in de volgende 5 woonstijlen: 1. Basic 2. Modern 3. Landelijk & romantisch 4. Stijlvol & klassiek 5. Industrieel & stoer

Materialen

Tv-dressoirs zijn vaak gemaakt van hout. Soms wordt er een combinatie gemaakt van hout met staal wat het dressoir dan een wat stoere, industriële uitstraling geeft. Een combinatie van licht hout met witte deuren geeft het tv-meubel een moderne, Scandinavische look. Het hout is vaak verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Zo kan je altijd de kleur die jij het mooiste vindt.

Bij Hartog Wonen zijn de tv-dressoirs te vinden van onder andere de volgende merken: INHOUSE, Henders & Hazel, Richmond Interiors en XOOON. Kom gerust een keer langs in een van onze showrooms in Sliedrecht of Utrecht om de modellen te kunnen zien. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!