IN.HOUSE

Sfeerbeelden IN.HOUSE bij Hartog wonen

 

IN.HOUSE MEUBELEN

IN.HOUSE staat voor het gehele woonprogramma van jouw woon- en eetkamer. IN.HOUSE staat voor eigenwijze, kwalitatief hoogwaardige meubelen. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen; of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest, er is altijd wel een meubelstuk te vinden dat aan jouw wensen voldoet. IN.HOUSE hanteert voor haar meubelen heel aantrekkelijke prijzen en dat maakt IN.HOUSE zo heerlijk compleet en comfortabel wonen.

De collectie van IN.HOUSE wordt voortdurend vernieuwd met trendy ideeën en actuele ontwerpen. Wekelijks voegen ze nieuwe producten toe aan hun assortiment. Tijdens internationale beurzen wordt inspiratie opgedaan en dit verwerken ze weer bij de ontwikkeling van de eigen producten. Een bezoekje aan de showroom is daarom altijd vernieuwend en inspirerend.

MAATWERKLOGO BIJ IN.HOUSE BANKEN EN WOONPROGRAMMA’S

Het brede assortiment banken en meubelen van IN.HOUSE zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden je ultiem comfort. Of je nu houdt van een stoer, industrieel interieur, of toch liever gaat voor een landelijke of moderne look, door de uitgebreide collectie is er altijd wel een bank of woonprogramma te vinden dat past binnen jouw woonstijl.

Bijna alle IN.HOUSE banken en diverse meubelstukken hebben een maatwerklogo. Dit houdt in dat er persoonlijk maatwerk mogelijk is en de banken en meubels kunnen naar eigen wens samengesteld worden. Bij de bank kan je dus zelf onder andere de opstelling, het type bekleding, het zitcomfort, de armleuning en de poten bepalen. Bij een kast of tafel kan je denken aan het materiaalsoort, de poten en het formaat.

EEN NIEUWE INHOUSE HOEKBANK, EETKAMERTAFEL OF ANDER MEUBELSTUK KOPEN?

De meubels worden in nauwe samenwerking met fabrikanten ontworpen. Hierdoor is vaak persoonlijk maatwerk mogelijk. Onze verkoopadviseurs zijn regelmatig te vinden bij trainingen van IN.HOUSE. Tijdens deze trainingen leren zij de ins & outs van alle IN.HOUSE meubelen kennen. Onze ervaren medewerkers kunnen je dus tot in detail begeleiden en adviseren bij de aankoop van IN.HOUSE meubels. Naast alle meubeldetails zijn ze ook op de hoogte van het beste onderhoud van bijvoorbeeld jouw IN.HOUSE hoekbank of eetkamertafel, zodat je jarenlang zorgeloos kan genieten van jouw meubelen.

De collectie van IN.HOUSE is zowel in onze winkel in Sliedrecht als in Utrecht te vinden.