Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk By-Boo. Wil je liever gelijk naar de collectie van By-Boo? Klik dan hier.

 

Woonaccessoires met flair; By-Boo is jong, verfrissend en dynamisch

Jong, verfrissend en dynamisch. Dat zijn woorden die het merk By-Boo perfect beschrijven. Het jonge, Oer-Hollandse merk maakt veel gebruik van lichte kleuren en frisse designs. De woonaccessoires worden gefabriceerd van luxe materialen. Op deze manier creëren zij woonaccessoires met flair. Of je nu op zoek bent naar een kandelaar, een lamp, een wandplank of een krantenbak van By-Boo, je vindt het allemaal terug in onze showrooms!  

De kleinmeubelen van By-Boo

Ook vertaalt By-boo de woonwens van vandaag in prachtige, eigentijdse kleinmeubelen als fauteuils en bijzettafels. Het merk springt continu in op trends en musthaves. Hierdoor zijn alle kleinmeubelen van By-Boo anders dan alle andere kleinmeubelen die je gewend bent. Als je kiest voor kleinmeubelen van By-Boo, kies je ervoor eigenwijze, originele items. Hiermee kun je écht eyecatchers toevoegen aan je interieur.  

Past bij jouw interieur

Heb je behoefte aan meer sfeer in je interieur? Kies dan voor een mooi kussen, een warm plaid of een zacht vloerkleed van By-Boo. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei hippe en verrassende kleuren en materialen, dus je vindt altijd wel een accessoire of kleinmeubel dat bij je past!