Coco Maison

HIP & TRENDY

Dat is de beste omschrijving van de woonaccessoires van COCO Maison. De collectie is geïnspireerd op de laatste trends. Een vrolijke noot, een romantische look of een kleurrijk statement maak je met deze hippe en trendy woonaccessoires zoals vazen, windlichten, fotolijstjes en sierkussens.

Om je woonkamer een volledig eigen ‘touch’ te geven, maak je een keuze uit het ruime COCO Maison aanbod met vloerkleden, bijzettafels, hang- en vloerlampen, retro-poefjes en wandobjecten zoals kunstzinnige schilderijen en spiegels.

Accessoires maken je inrichting af en zijn de finishing touch voor ieder interieur. Het zijn geweldige hulpmiddelen om het interieur snel en voordelig van een compleet andere uitstraling te voorzien. COCO Maison is trendy en betaalbaar én geschikt voor vele woonstijlen, van landelijk tot industrieel! 

De accessoires van het trendy woonmerk COCO Maison worden in Nederland ontworpen. COCO Maison is onderdeel van HABUFA, waar ook de woonmerken XOOON en Henders & Hazel tot behoren.