Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk COCO maison. Wil je liever gelijk naar de collectie van COCO maison? Klik dan hier.

Hip & trendy. Dat is de beste omschrijving van de woonaccessoires van COCO Maison. De diverse collecties zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Waar de ene collectie symbool staat voor gezelligheid, cocoonen en je echt thuis voelen in je eigen huis, is de andere collectie weer geïnspireerd op een krachtig kleurenpalet met gewaagde combinaties.

De diversiteit van de woonaccessoires zorgt ervoor dat er altijd wat voor jou bij zit. Ga je voor een vrolijke noot, een romantische look of kies je juist voor een kleurrijk statement? Het kan allemaal! COCO maison beschikt over zo’n uitgebreide aanbod unieke woonaccessoires van COCO maison zoals vazen, verlichting, plaids, bijzettafels, wanddecoratie en sierkussens.

Niets is zo leuk als een nieuw, fris interieur. Geef je huis elke keer een nieuwe look met de continu veranderende collecties van COCO maison. Om je woonkamer een volledig eigen ‘touch’ te geven, maak je een keuze uit het ruime COCO Maison aanbod met vloerkleden, bijzettafels, hang- en vloerlampen, retro-poefjes en wandobjecten zoals kunstzinnige schilderijen en spiegels.

Accessoires maken je inrichting af en zijn de finishing touch voor ieder interieur. Het zijn geweldige hulpmiddelen om het interieur snel en voordelig van een compleet andere uitstraling te voorzien. COCO Maison is trendy en betaalbaar én geschikt voor vele woonstijlen; van landelijk tot industrieel en van rustig tot expressief!