Relaxfauteuil

Relaxfauteuil

Ontdek de grote hoeveelheid verschillende relaxfuncties en mogelijkheden bij de relaxfauteuils van onder andere Stressless, INHOUSE, Henders & Hazel en XOOON en stel de relaxfauteuil samen naar jouw wensen.

1-12 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

FAUTEUILS MET RELAXFUNCTIE

Op welke momenten zit je vooral in je relaxstoel? Wil je alleen comfortabel zitten, relaxt een boekje lezen of zelfs ook een dutje kunnen doen? Kom naar de winkel en ontdek de mogelijkheden van deze stoelen.

Het merendeel van onze relaxfuncties is helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Kies allereerst het model dat jij het mooiste vindt. Dan kan je kijken in welke formaten de stoel beschikbaar is. Ook heb je vaak een ruime keuze in draaipoten en bepaal je zelf de ideale hoogte van de fauteuil. Tenslotte maak je een keuze voor handmatige of elektrische bediening. Als alle keuzes gemaakt zijn, wordt de relaxfauteuil volledig op maat voor jou gemaakt.

Naast de relaxfauteuils met uitklapbare voetensteun zijn er ook diverse modellen met een bijpassende hocker. Deze hockers zij uitgevoerd in dezelfde bekleding en kleur als de relaxfauteuil. Nagenoeg alle modellen van Stressless kunnen geleverd worden met een bijpassende voetensteun.

LEER OF STOF?

Houd je van stoffen bekleding of gaat jouw voorkeur uit naar een relaxfauteuil van leer? De keuze in bekleding is bij Hartog Wonen gigantisch. Tussen de grote hoeveelheid verschillende leersoorten en diverse stofgroepen vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent en in de kleur die helemaal past bij jouw woonstijl.

MODERN, DESIGN OF KLASSIEK?

Welke stijl past er bij jouw zithoek? De uitstraling van onze relaxfauteuils lopen uiteen van modern tot landelijk en van design tot klassiek. Voor elke smaak is er een passende relaxfauteuil te vinden.

Relaxfauteuil modern

Een strakke vormgeving, metalen details en een hippe stofkleur geven een relaxfauteuil een moderne uitstraling. Voor extra ondersteuning en comfort tijdens het liggen kan er bij veel modellen gekozen worden voor een bijpassend nekkussen.

Relaxfauteuil design

Relaxfauteuil Girasole is een fauteuil met een trendy design en een persoonlijk maatwerk label. Bij deze stoel heb je een ruimte keuze in armleuningen, rugleuningen, draaipoten en stofferingen en bepaal je zelf de juiste hoogte.

Relaxfauteuil klassiek

Stijlvol relaxen kan op veel van onze strak en stijlvol vormgegeven relaxfauteuils. Bij deze relaxfauteuils zijn er ook diverse modellen waarbij er zelfs gekozen kan worden voor een handige sta op hulp. Met een druk op de knop word je naar boven gelift.

RELAXSTOEL KOPEN?

Wil je een relaxfauteuil kopen? Kom naar de winkel, onze verkoopadviseurs hebben al jarenlang ervaring met relaxfauteuils en kunnen je uitgebreid informeren over alle opties en mogelijkheden van deze stoelen.