fauteuil rigas graphite

SKU
10050742
Uitgevoerd in stof prato 66-graphite met armen type C, ondiepe zit (52 cm), verstelbare zitting, verstelbare hoofdsteun en metaal verchroomde poten type MF1 (hoogte 2,5 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden. (hxbxd) 084x096x105 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 52 cm, armbreedte 18 cm
informeer naar de uitgebreide mogelijkheden
Vanaf
€ 549,00
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Maatwerk fauteuil

De Rigas hoekbank is uitgevoerd in stof Prato met armleuning type C. De zitdiepte van deze fauteuil is 52 cm. Daarnaast is de fauteuil Rigas uitgevoerd met verstelbare hoofdsteunen en zitting en metaal verchroomde poten met een hoogte van 2,5 cm. De Rigas wordt geleverd exclusief sierkussen, uiteraard is het mogelijk om deze los te bestellen.

Dankzij ons Rigas maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale fauteuil samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een zitmeubel die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Moderne fauteuil; persoonlijk maatwerk

Ervaar het zitcomfort van de Rigas zitmeubel. Het zitcomfort is afhankelijk van de zitdiepte en de rugleuning. Hierin heeft de fauteuil Rigas verschillende opties. Zo kun je, afhankelijk van jouw beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 cm of van 56 cm. Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een verstelbare zitting te nemen. Tevens is er een keuze in zitcomfort; stevig of juist iets zachter.

Naast het zitcomfort kun je ook de look van de Rigas fauteuil samenstellen. Zo heb je de keuze uit verschillende armleuningen, maar je hebt ook de mogelijkheid om uit diverse poten en poothoogte te kiezen. Zo stel je de Rigas 2-zitsbank, 3-zitsbank of hoekbank geheel in eigen stijl samen.

Stoffen fauteuilmet allerlei mogelijkheden

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst hebben we een lade die onder de zitting wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er een handige opbergruimte dit netjes weggewerkt is. Een andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand.

Tot slot kies je de bekleding die bij jou past. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. Voor de ⿿finishing touch⿿ heb je de keuze uit sierkussens in vele vormen en in bijpassende kleur of juist een contrasterende kleuren.

Vind je het lastig om zelf je eigen Rigas zitmeubel samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Rigas.

Specificaties
Art.nr.
10050742
Korte omschrijving
Uitgevoerd in stof prato 66-graphite met armen type C, ondiepe zit (52 cm), verstelbare zitting, verstelbare hoofdsteun en metaal verchroomde poten type MF1 (hoogte 2,5 cm). | Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden. (hxbxd) 084x096x105 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 52 cm, armbreedte 18 cm
Merk
IN.House
Materiaal
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 084x096x105 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 52 cm, armbreedte 18 cm
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Fauteuil