relaxfauteuil Javalo

SKU
10292113
Uitgevoerd in leder kenia olive met 2-motorige relaxfunctie met tiptoetsbediening, 1 cm buitenwerkse stiknaad (nr. 3), contrast stiksel en een vierkante poot in betonlook.
informeer naar de uitgebreide mogelijkheden
Vanaf
€ 2.399,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Javalo - zeer uitnodigend

Relaxfauteuil Javalo is absoluut niet zoals andere relaxfauteuils. Zijn heel andere, moderne uitstraling nodigt uit om lekker languit te liggen of comfortabel te zitten. Het is mogelijk om model Javalo op maat te laten maken, dit kan voor een geringe meerprijs. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een langer voetbord of een iets hogere zithoogte. Uiteraard kun je ook kiezen om zowel het voetbord als de rugleuning wat korter of langer te laten maken.

  • Maatwerk mogelijk
  • Vele keuze in stof- en ledersoorten
  • Diverse stiknaden

Er zijn verschillende modellen poten bij model Javalo beschikbaar. Het getoonde model is uitgevoerd met een industriële betonlook vierkante poot. Een ronde en een vierkante houten poot is ook mogelijk. Het getoonde model is uitgevoerd in het prachtige ledersoort Leder Kenia; dit is een speciaal ontwikkelde luxe ledersoort. Het heeft een robuuste uitstraling met een prachtige vleug die keer op keer veranderd. Doordat het handmatig is gepolijst houdt het leder structuur verschillen. Ook is het mogelijk om een andere ledersoort te kiezen of juist te gaan voor een mooie stof. Er zijn ook verschillende soorten stiknaden mogelijk, zo is het mogelijk om model Javalo naar je eigen smaak af te laten werken. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze verkoopadviseurs. Zij kunnen je vakkundig helpen met alle mogelijkheden van model Javalo.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig veel aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Vraag in de winkel naar de IN.HOUSE garantie, dit is een uitgebreid plan voor maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop, zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van service aan huis. Er gaat speciale aandacht naar de verschillende materialen zodat alle meubels je jarenlang woonplezier kunnen bieden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10292113
Kleur getoond model
Groen
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
95 cm
Breedte
79 cm
Hoogte
115 cm
Zithoogte
45 cm
Zitdiepte
55 cm
Materiaal getoond model
Leder
Afmetingen
(hxbxd) 115x079x095 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 55 cm, zitbreedte 52 cm
Dit product is
te zien in beide winkels