relaxfauteuil Initio

SKU
10375387
€ 1.329,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Relaxfauteuil Initio - Large uitvoering is uitgevoerd met rug D en arm 1 in microleder bull 162-forest met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 3 motoren, verstelbare hoofdsteun en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Relaxfauteuil Initio in groen microleder met zwarte 5-teens poot

  • Met nosagveren en HR-schuim
  • Uitgevoerd in microleder bull 162-forest
  • Met zwart metalen 5-teens draaipoot
  • Met 3-motorige elektrische relaxfunctie

Deze comfortabele draai-/relaxfauteuil biedt je alle gelegenheid om lekker te ontspannen op elk moment van de dag. Zet je fauteuil in de ligstand en laat je voeten rusten op de geïntegreerde voetensteun. De fauteuil is standaard voorzien van vlakke nosagveren en HR-schuim in de zitting, wat het een uitstekend zitcomfort geeft.

De uitvoering zoals getoond is voorzien van een 3-motorige relaxfunctie, zodat je heel makkelijk de door jou gewenste zithouding kunt creëren en kunt genieten van het heerlijke zitcomfort. Daarnaast kun je kiezen uit drie maten: small, medium en large. Zo kies je altijd de fauteuil die precies bij jou past.

Relaxfauteuil Initio is uitgevoerd in microleder bull in de actuele kleur forest. Microleder is een samengesteld leder: de onderlaag bestaat uit lederen vezels, de toplaag is een onderhoudsvriendelijke microvezel. 

Maatwerk

Ben je helemaal weg van deze fauteuil, maar is de kleur of de stof van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel kan je de stoel naar je eigen wens samenstellen. In de winkel is de relaxfauteuil verkrijgbaar in vele stoffen, microleder of leder; zo kun je altijd de beste stof, microleder of kleur voor jouw interieur kiezen.

Onderhoudsadvies

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10375387
Kleur
Groen
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 89 cm
Breedte
ca. 75 cm
Hoogte
ca. 108 cm
Zithoogte
ca. 49 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Microleder