relaxfauteuil Initio

SKU
10375385
€ 1.999,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Relaxfauteuil Initio - medium uitvoering is uitgevoerd met rug B en arm 2 in leder soleda 443-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 4 motoren met sta-op, accu, verstelbare hoofdsteun en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Relaxfauteuil Initio in leder antraciet

  • Met nosagveren en HR-schuim in de zitting
  • Uitgevoerd in leder soleda antraciet
  • Met zwart metalen 5-teens draaipoot
  • Met 4-motorige elektrische relaxfunctie met sta-op functie

Deze comfortabele draai-/relaxfauteuil biedt je alle gelegenheid om lekker te ontspannen op elk moment van de dag. Zet je fauteuil in de ligstand en laat je voeten rusten op de geïntegreerde voetensteun. De fauteuil is standaard voorzien van vlakke nosagveren en HR-schuim in de zitting, wat het een uitstekend zitcomfort geeft.

De uitvoering zoals getoond is voorzien van een 4-motorige relaxfunctie inclusief sta-op functie, en is daardoor één van de meest luxe relaxfauteuils uit ons assortiment. Zet je fauteuil in de voor jou perfecte relaxstand en kom volledig tot rust.

Relaxfauteuil Initio is uitgevoerd in leder soleda 443-antraciet, een leder met wat grovere nerven. 

Maatwerk

Ben je helemaal weg van deze fauteuil, maar is de kleur of de stof van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! In onze Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel kan je de stoel naar je eigen wens samenstellen. In de winkel is de relaxfauteuil verkrijgbaar in vele stoffen, microleder of leder; zo kun je altijd de beste stof, microleder of kleur voor jouw interieur kiezen.

Onderhoudsadvies

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het leder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10375385
Kleur
Zwart
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 89 cm
Breedte
ca. 78 cm
Hoogte
ca. 109 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 46 cm
Materiaal
Leder