hoekbank Rigas

SKU
10261627
Vanaf
€ 1.838,00
2,5 zits arm links + longchair arm rechts in stof sneak 149-steel met armen type A, verstelbare zitting en verstelbare hoofdsteun en zwarte poten type HF1 (2,5 cm).
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

RIGAS; maatwerk voor iedereen

Ervaar het uitstekende zitcomfort van model Rigas. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw maten, wensen en eisen.

  • Elektrische relaxfunctie mogelijk 
  • Rugleuning met hoofdsteun. 
  • Verschillende zitdieptes mogelijk. 
  • Ruime keuze in armleuningen en poten.
  • Uitgebreide keuze in stoffen en leersoorten.

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op een van onze banken. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen. Het zitcomfort is uiteraard afhankelijk van de gekozen zitdiepte en rugleuning. Ook daarin heeft Rigas verschillende mogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van je beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 en van 56 centimeter. Daarnaast hebben we 2 soorten zitcomfort: stevig en wat zachter.

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst een lade die onder de zitting wordt aangebracht, een handige opbergruimte. De andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand. Daarnaast hebben we in diverse elementen een elektrische relaxfunctie als mogelijkheid.

 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10261627
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 156 cm
Breedte
ca. 288 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 47 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Stof
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar