fauteuil Grandola

SKU
10261629
Vanaf
€ 519,00

Deze fauteuil Grandola is uitgevoerd in microleder rana 149-steel met metalen frame in de kleur mat zwart.

  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

De moderne fauteuil Grandola combineert ideaal bij alle woonstijlen en is extra gunstig geprijsd. 

Je hebt een uitgebreide keuze uit leer of stof, of een leuke combinatie van stof met leder aan de zijkant van de fauteuil. Deze combinatie kun je zelf bepalen; een leuke frisse kleurcombinatie of liever wat meer de kleuren op elkaar afgestemd? Het kan allemaal bij model Grandola. 

  • Drie verschillende frames
  • Armlegger in stof of leer
  • Optimaal comfort

Het frame is leverbaar in 3 varianten: glanzend chroom, geborsteld chroom of mat zwart. Op deze manier krijgt de fauteuil Grandola de uitstraling die jij wenst. De armlegger is desgewenst in leer of in stof uit te voeren.

De fauteuil Grandola is opgebouwd uit de beste materialen zoals een koudschuim zitkussen met een nosagvering, de rugleuning krijgt een optimaal comfort door de toepassing van elastische banden.

Informeer naar de uigebreide garantie mogelijkheden, voor een geringe meerprijs bieden wij je een uitgebreide garantie van 5 jaar. Op deze manier ben je jaren verzekerd van je aankoop. Tevens geeft deze garantie je 5 jaar zekerheid van een speciale service aan huis om klachten snel en efficiënt op te lossen.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10261629
Kleur
Grijs
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 82 cm
Breedte
ca. 58 cm
Hoogte
ca. 86 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Microleder
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar