fauteuil Grandola

SKU
10067463
Vanaf
€ 499,00
De Grandola Zwart is uitgevoerd in leder cat-25-t/t zwart met metaal geborstelde chromen frame.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Grandola; moderne fauteuil

Met deze fauteuil heb je een eyecatcher te pakken. De Grandola fauteuil is een veelzijdige relaxfauteuil met een fraaie vormgeving en soepel zitcomfort. Door de rug heb je een ideale ondersteuning van de rug. Dankzij het ijzersterke stalen binnenwerk, ben je zeker van een uitstekende kwaliteit. De hoogwaardige materialen van de fauteuil, brengen relaxen naar een hoger niveau. Een boek lezen, televisie kijken of een klein dutje: het is allemaal even heerlijk. Kortom: de Grandola fauteuil is hemels!

Vind je het toch lastig om zelf je eigen Grandola fauteuil samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Grandola.

Luxe fauteuil

De moderne fauteuil Grandola combineert ideaal bij alle woonstijlen en is extra gunstig geprijsd. Fauteuil Grandola is bovendien in vele varianten snel leverbaar. Het frame is leverbaar in 3 varianten: glanzend chroom, geborsteld chroom of mat zwart. Op deze manier krijgt de fauteuil Grandola de uitstraling die jij wenst. De armlegger is desgewenst in leer of in stof uit te voeren. De fauteuil Grandola is opgebouwd uit de beste materialen zoals een koudschuim zitkussen met een nosagvering, de rugleuning krijgt een optimaal comfort door de toepassing van elastische banden.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze woonwinkel. Onze kleurstalen zijn extra groot zodat je een goed beeld hebt van de uitstraling van de stof- of ledersoort.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10067463
Kleur
Zwart
Merk
INHOUSE
Lengte/Diepte
ca. 82 cm
Breedte
ca. 58 cm
Hoogte
ca. 86 cm
Zithoogte
ca. 46 cm
Zitdiepte
ca. 52 cm
Materiaal
Leder
Dit product is
te zien in onze catalogus en op bestelling leverbaar