eettafel Taranto

SKU
10309579
Uitgevoerd in eiken met strak blad 4,8 cm opgedikt, in de kleur 26.5 occulto gelakt, met 2 zwart metalen juk strip poten. (bxl) 100x240 cm
ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 999,00
  • Interieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Onze 1001 mogelijkheden tafel

Eettafel Taranto is volledig zelf samen te stellen. Zo kan je kiezen voor een ovaal blad, een recht blad of een boomstam blad gecombineerd met een slanke U-poot of spin/matrix poot.

  • Industrieel karakter
  • Uitstekende kwaliteit
  • Op maat te maken
  • Enkel verkrijgbaar als complete tafel; onderstel + tafelblad

Model Taranto is kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen zo is het blad vervaardigd uit massief eikenhout. Door het gebruik van rustiek en massief eikenhout en de speciale afwerking krijg je tafelbladen met een geheel eigen karakter. Massief eiken is een natuurproduct, iedere eikenboom heeft een unieke tekening, kleur en noestenstructuur. De verschillende planken worden later handmatig geselecteerd en bij elkaar gebracht om een tafelblad te vormen. De planken worden als tafelblad verlijmd, meerdere malen geschuurd en bewerkt. Als laatste stap worden de bladen met een laklaag afgewerkt.

De tafels zijn altijd voorzien van een massief eikenblad. Model Taranto heeft een opgedikt blad van c.a. 4,8 cm. Voor een geringe meerprijs kun je verschillende poten kiezen. Bijvoorbeeld een slanke U-poot of een spin/matrix poot. Indien je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze deskundige verkoopadviseurs, zij kunnen je tevens adviseren over de verschillende tafelbladen en onderstellen.

Om optimaal te genieten van je nieuwe eettafel is het raadzaam deze goed te onderhouden. Het dagelijkse onderhoud is simpel, regelmatig afnemen met een lichtvochtige schone katoenen doek en nadrogen. 3 maal per jaar behandelen met onze Clean & Care Onderhoudsset. Zo hou je lang plezier van je nieuwe tafel. Vraag onze verkoopadviseurs als je meer informatie wenst, zij staan klaar om je te helpen bij je keuze.

Toon Meer
Toon Minder
Productoverzicht
Specificaties
Art.nr.
10309579
Korte omschrijving
Uitgevoerd in eiken met strak blad 4,8 cm opgedikt, in de kleur 26.5 occulto gelakt, met 2 zwart metalen juk strip poten. (bxl) 100x240 cm
Merk
IN.House
Materiaal getoond model
Hout
Afmetingen
(bxl) 100x240 cm
Deze collectie is
beschikbaar in Sliedrecht