eettafel Nero

SKU
10403346
Vanaf
€ 849,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Eettafel Nero is uitgevoerd in melamine met noir decor, in combinatie met een zwart metalen frame.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Zwarte, moderne eettafel 190x90 cm

Met deze eettafel haal je een echte eyecatcher in huis. Het zwarte melamine, gecombineerd met de zwart metalen slanke poten geven de tafel een moderne uitstraling. De eettafel is afgewerkt met een melamine toplaag. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar is een kras-, slijt- en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is.

  • Strak moderne uitstraling
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Kras-, slijt- en stootvast

De eettafel heeft een lengte van 190 cm en is 90 cm breed De ruimte tussen de poten is circa 166 cm, waardoor je 4 tot 6 stoelen aan deze tafel kunt zetten. De hoogte tot de onderkant van de tafel is ca. 73 cm. Dit is belangrijk wanneer je graag armstoelen aan de eettafel wilt zetten. De poten zijn gemakkelijk te monteren met behulp van onze eenvoudige handleiding.

Eettafel Nero is onderdeel van het woonprogramma Nero. Combineer de eettafel met andere meubelen uit het woonprogramma, voor een mooi geheel in je interieur.

Onderhoud

Het onderhoud van deze tafel is erg eenvoudig; voor het gewone onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Gebruik bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken de Multi Cleaner.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10403346
Kleur
Zwart
Vorm
Rechthoek
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 190 cm
Breedte
ca. 90 cm
Hoogte
ca. 77 cm
Materiaal
Meubelplaat