armstoel Turelli

SKU
10424707
€ 179,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Armstoel Turelli is uitgevoerd in stof alpine 01-naturel met ronde zwart metalen poten, type B.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Trendy eetkamerstoel met armleuning in beige bouclé stof

  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Ronde zwart metalen poten
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Dit model is een comfortabele en stijlvolle armstoel met een zachte uitstraling. De stoel is bekleed met een bouclé stof in de kleur beige. Bouclé stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, voelt de stof lekker zacht en warm aan. De vlindernaad en ronde zwart metalen poten geven de stoel een moderne uitstraling.

De zitting van de stoel is comfortabel dik en voorzien van nosagvering. Hierdoor ontstaat een licht verend zitcomfort dat lang zijn vorm behoudt. Daarnaast zorgen de hoge armleuningen en kuipvorm voor een goede ondersteuning, waardoor je heerlijk zit.

Maatwerk

Zie jij jezelf wel zitten in armstoel Turelli, maar heb je liever een andere bekleding, kleur of poten? Dat kan! Online is de stoel in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept en zijn er verschillende soorten poten verkrijgbaar van metaal of hout. Zo geef je armstoel Turelli jouw persoonlijke finishing touch.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel, adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10424707
Kleur
Beige
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 64 cm
Breedte
ca. 62 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Materiaal
Stof