armstoel Turelli

SKU
10396665
€ 209,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Armstoel Turelli is uitgevoerd in stof alpine 149-steel met houten poten in kleur eiken gerookt, type C en terugdraaimechanisme.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Eetkamerstoel Turelli met armleuning in grijze bouclé stof

Turelli is een zeer comfortabele stoel, geschikt voor lange avonden (na)tafelen. De stoel is bekleed met een grijze bouclé stof. Deze stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, voelt de stof lekker zacht en warm aan. De vlindernaad en houten poten geven de armstoel een moderne uitstraling.

  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Handige terugdraaifunctie
  • Moderne, houten poten
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Deze uitvoering van de armstoel Turelli is voorzien van een handige terugdraaifunctie. De stoel kan tot 90 graden naar links en rechts worden gedraaid, waarna de stoel altijd automatisch terugdraait naar de originele positie. Hierdoor hoef je de stoel niet meer te verschuiven als je opstaat of gaat zitten en staat deze altijd netjes recht aan tafel.

De zitting van stoel is comfortabel dik en voorzien van nosagvering. Hierdoor ontstaat een licht verend zitcomfort dat lang zijn vorm behoudt. Bovendien zorgen de hoge armleuningen en kuipvorm voor een goede ondersteuning, waardoor je heerlijk zit.

Maatwerk

Zie jij jezelf wel zitten in armstoel Turelli, maar heb je liever een andere bekleding, kleur of poten? Dat kan! Online is de stoel in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept en zijn er verschillende soorten poten verkrijgbaar van metaal, hout of aluminium in diverse kleuren. Zo geef je de armstoel jouw persoonlijke finishing touch.

Onderhoud

Voor het onderhoud van deze stoel, adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Je kunt ook gebruik makien van anti-krasvilt. Verder is er de mogelijkheid om de garantie tegen een geringe meerprijs te verlengen tot 5 jaar. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10396665
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 64 cm
Breedte
ca. 62 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Materiaal
Stof