armstoel Turelli

SKU
10396661
€ 199,95
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
Armstoel Turelli is uitgevoerd in stof chrono 60-light grey met rechte zwarte metalen poten, type B en terugdraaimechanisme.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Beige eetkamerstoel met armleuning Turelli

Turelli is een stijlvolle en comfortabele armstoel. Deze stoel is afgewerkt met een vlindernaad en bekleed met een luxe gemêleerde weefstof in de kleur beige met lichtgrijze kleurnuances. De stof heeft een wat grovere structuur en voelt zacht aan. Het teruggetrokken stiksel in de rugleuning en de zwart metalen poten geven de stoel een stoer accent.

  • Bekleed met een luxe gemêleerde weefstof
  • Afgewerkt met een vlindernaad
  • Handige terugdraaifunctie
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Deze uitvoering van de armstoel is voorzien van een handige terugdraaifunctie. De stoel kan tot 90 graden naar links en rechts worden gedraaid, waarna deze altijd automatisch terugdraait naar de originele positie. Hierdoor hoef je de stoel niet meer te verschuiven als je opstaat of gaat zitten en staat deze altijd netjes recht aan tafel.

De zitting van de stoel is comfortabel dik en voorzien van nosagvering. Hierdoor ontstaat een licht verend zitcomfort dat lang zijn vorm behoudt. De hoge armleuningen en de kuipvorm zorgen voor een goede ondersteuning, waardoor je heerlijk zit.

Maatwerk

Zie jij jezelf wel zitten in armstoel Turelli, maar heb je liever een andere bekleding, kleur of poten? Dat kan! Online is de stoel in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept en zijn er verschillende soorten poten verkrijgbaar van metaal, hout of aluminium in diverse kleuren. Zo geef je armstoel Turelli jouw persoonlijke finishing touch. 

Onderhoud

Voor het onderhoud van deze stoel, adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Je kunt ook gebruik makien van anti-krasvilt. Verder is er de mogelijkheid om de garantie tegen een geringe meerprijs te verlengen tot 5 jaar. 

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10396661
Kleur
Grijs
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 64 cm
Breedte
ca. 62 cm
Hoogte
ca. 84 cm
Zithoogte
ca. 48 cm
Zitdiepte
ca. 45 cm
Materiaal
Stof