bartafel ultima 140x80cm

SKU
10165663
Uitgevoerd in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalen U-pootset in de kleur patiné (nr.2). (hxbxl) 091x080x140 cm
in diverse kleuren en maten leverbaar
Vanaf
€ 999,00
  • Interierieur- of slaapadvies van onze specialisten
  • CBW-erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Ultima; bartafel op maat gemaakt

De Ultima maatwerktafel in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalen onderstel in de kleur nr.2 patiné. (hxbxl) 091x080x140 cm.

Onze Ultima maatwerktafelheeft een robuust metalen onderstel en een stoer rustiek eiken blad. Het onderstel is op meerdere posities onder de tafel te plaatsen, zodat alle stoelen een ideale plaats aan de tafel kunnen krijgen. De tafel is in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar.

Bartafel industrieel

Het eikenhout wat wij gebruiken voor onze tafels in afkomstig uit Europese bossen. Het hout wordt speciaal geselecteerd om het rustieke karakter te waarborgen. Nadat het hout tot planken gezaagd is, volgt er een lange periode om het hout goed te drogen. Dit gebeurd eerst aan de buitenlucht en daarna wordt het hout in droogkamers gedroogd tot het een ideaal vochtpercentage heeft. Heel dit proces neemt ca. 6 tot 8 maanden in beslag.

Als het hout het juiste vochtpercentage heeft worden de planken in de maat van je tafel gezaagd. De losse planken worden wederom per tafelblad gesorteerd zodat het rustieke karakter goed naar voren komt. Hierdoor krijg je een unieke tafel waarvan er geen tweede bestaat! De planken worden aan elkaar verlijmd tot een prachtig tafelblad en daarna wordt het blad volledig opgeschuurd.

Hierna volgt er een handmatige bewerking van het blad, vakmensen gaan aan de slag met speciaal gereedschap om de groeven en noesten goed te bewerken. Dit proces neemt geruime tijd in beslag want het is belangrijk dat het robuuste karakter van het tafelblad goed naar voren komt. Vervolgens wordt het tafelblad wederom handmatig geschuurd.

Bartafels design

Daarna wordt aan de onderzijde van het tafelblad de metalen bussen aangebracht waar straks de poten in gemonteerd worden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je altijd meerdere posities kunt kiezen om de poten te bevestigen. Op deze manier kun je de poten wat meer naar buiten of naar binnen plaatsen. Vervolgens wordt het blad in de door jou gewenste kleur gebracht d.m.v. diverse beits en laklagen.

Vind je het lastig om zelf je eigen Ultima eettafel samen te stellen, kom dan naar onze woonwinkel om het showroommodel te bekijken. Onze deskundige medewerkers in de winkel helpen je graag met het samenstellen van jouw Ultima.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10165663
Korte omschrijving
Uitgevoerd in massief eiken afgewerkt in de kleur creamy white met metalen U-pootset in de kleur patiné (nr.2). (hxbxl) 091x080x140 cm
Merk
IN.House
Afmetingen
(hxbxl) 091x080x140 cm
Deze collectie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Bartafel