tv-meubel Veneta - 109

SKU
10324213
€ 399,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Pronto Wonen in Capelle a/d IJssel
TV-meubel Veneta - 109 is uitgevoerd met deur en lade in eiken fineer naturel, zwarte romp en zwarte metalen poten met 1 deur met visgraat motief, 1 lade en 1 open vak.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

TV-Meubel naturel met visgraat motief 109cm breed

  • Industriële stijl
  • Met 1 deur, 1 lade en 1 open vak
  • Uitgevoerd in eiken fineer naturel en visgraat motief
  • Met soft-close ladesysteem
  • Wordt gemonteerd geleverd

Eiken fineer TV-Meubel in de kleur naturel met zwarte romp en zwarte metalen poten. Het beschikt over 1 deur met visgraat motief, 1 lade (met soft-close systeem) en 1 open vak. Het open vak is H21xB60xD38 groot en is zelf te voorzien van een ronde opening voor de kabeldoorvoer. De totale afmetingen zijn H58xB109xD40cm. Het TV-Meubel wordt gemonteerd geleverd.

Maatwerk

TV-meubel Veneta is ook leverbaar in kleinere maten of in de kleur zwart. Dus ben je helemaal weg van dit meubel maar wil je hem toch net iets anders? Kom dan naar onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddel) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een intensieve reiniging adviseren we Natural Wood Cleaner. Daarnaast adviseren wij je het om het tv-meubel eens in de zoveel tijd te behandelen met Matt Polish.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10324213
Kleur
Hout
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 40 cm
Breedte
ca. 109 cm
Hoogte
ca. 58 cm
Materiaal
Eikenfineer