eettafel Veneta - 190

SKU
10335329
€ 699,00
Webshop only
Eettafel Veneta - 190 is uitgevoerd met een blad in eiken fineer naturel, met een visgraat motief, en zwarte metalen T-poten van 4x4 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
  • 14 dagen retourrecht
  • Thuisbezorgd in 5 - 10 werkdagen
    tooltip Kies je voor thuisbezorgen, dan wordt de bestelling binnen 10 werkdagen bezorgd. We nemen contact met je op om een bezorgmoment af te stemmen. De bezorgkosten zijn € 69,95.
  • Veilig betalen Ideal Visa Paypal
Productinformatie

Eettafel naturel met visgraat motief 190cm

Eettafel Veneta is een rechthoekige eettafel met zwarte metalen T-poten van 4x4 cm, uitgevoerd in eiken fineer naturel met een visgraat motief. Deze stoere eetkamertafel geeft een industriële look binnen je interieur.

  • Industriële stijl
  • Met zwarte metalen T-poten
  • Met visgraat motief
  • Eiken fineer naturel kleur

De afmetingen van de eettafel zijn H78xB95xL190cm. De hoogte vanaf de grond tot de onderkant is ongeveer 73cm. De ruimte tussen de poten aan de lange zijde is ca 146cm. Eettafel Veneta is ook beschikbaar in andere maten (160cm of 220cm). Je dient enkel de poten nog eventjes te monteren.

Maatwerk

Ben je weg van deze tafel, maar is de kleur of de opstelling van het getoonde model niet helemaal wat je zoekt? Geen Probleem! In onze Pronto Wonen winkel in Capelle a/d IJssel kun je de tafel helemaal naar je eigen wens samenstellen. Eettafel Veneta is ook verkrijgbaar met een blad in de kleur zwart, of met een ovaal blad. Daarnaast is de eettafel verkrijgbaar met U-poten.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze tafel is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een intensieve reiniging adviseren we Natural Wood Cleaner. Daarnaast adviseren wij je het om de eettafel eens in de zoveel tijd te behandelen met Matt Polish.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
10335329
Kleur
Hout
Vorm
Rechthoek
Montage
Zelfmontage
Merk
Pronto Wonen
Lengte/Diepte
ca. 190 cm
Breedte
ca. 95 cm
Hoogte
ca. 78 cm
Materiaal
Eikenfineer